Barbecue Almere

Op zoek naar een barbecue in de omgeving van Almere? Bij Tuincentrum Alméér Plant vind je diverse soorten barbecues en BBQ accessoires van verschillende topmerken. Wat is er gezelliger dan een heerlijke barbecue met vrienden en/of familie?

De mooiste barbecues in de omgeving van Almere

Bij ons kun je uitstekend terecht voor alle benodigdheden voor een perfecte, gezellige zomerse BBQ avond. In ons tuincentrum in de buurt van Almere koop je diverse soorten barbecues. Zo verkopen wij:

  • Gasbarbecues
  • Houtskoolbarbecues
  • Elektrische barbecues
  • Buitenkeukens

Elke barbecue heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo zijn gasbarbecues bijvoorbeeld binnen 10 tot 15 minuten heet, waardoor je snel kunt beginnen. De temperatuur is makkelijk constant te houden, maar kan ook snel worden verhoogd of verlaagd. Daarnaast hebben de barbecues weinig onderhoud nodig. Nadelen van een gasbarbecue zijn de relatief hogere prijs en het feit dat de barbecue veel ruimte inneemt. Een elektrische barbecue kent ongeveer dezelfde voor- en nadelen als een gasbarbecue. De barbecue is snel warm, er komt weinig rook vanaf en het is gemakkelijk schoon te maken, maar de prijs ligt wel iets hoger. Op deze barbecues bereid je gemakkelijk heerlijk eten, maar er wordt vaak gezegd dat die authentieke barbecue ervaring mist. Veel mensen zijn van mening dat je alleen met een houtskoolbarbecue écht aan het barbecueën bent. Kolen zorgen namelijk voor die unieke barbecue smaak en het is een hele kunst om het vlees precies goed te krijgen. Met een kolenbarbecue beleef je de echte barbecue ervaring en ze zijn relatief goedkoop!

Bij ons tuincentrum in de buurt van Almere koopt u topmerken barbecues

In ons tuincentrum nabij Almere verkopen we de beste merken barbecues en BBQ accessoires. Je koopt bij ons diverse barbecues en BBQ accessoires van Weber. Weber staat over de hele wereld bekend als een hoogstaande leverancier van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. Naast Weber verkopen we barbecues en accessoires van het merk Barbecook. Deze leverancier produceert barbecues onder het motto “Born from steel, raised bij men”. Dit stoere barbecuemerk zorgt dan ook voor de ultieme barbecue ervaring.

barbecue-tuincentrum-almeerplant-almere

Online barbecues kopen bij Alméér Plant

Op de website van Tuincentrum Almeerplant nabij Almere vind je zeer veel informatie over alles omtrent barbecueën. Je bestelt onze barbecues nu ook online in onze webshop. Daarnaast geven wij je handige barbecue tips. Houd onze website ook in de gaten voor onze handige grillmaster workshops. Uiteraard kun je ons ruim opgezette tuincentrum ook bezoeken met al je vragen over barbecues. Of misschien ben je op zoek naar een paar mooie tuinmeubelen? Kom snel eens langs!

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER