Over Tuincentrum Alméérplant

Tuincentrum Alméérplant, het grootste, groenste en gezelligste tuincentrum van Flevoland!

Makkelijk te bereiken, ruime parkeergelegenheid en de meest sfeervolle beleving voor huis en tuin zijn slechts enkele van de vele voordelen die Alméérplant te bieden heeft.

Geschiedenis

Tuincentrum Alméérplant is een echt familiebedrijf. Voor het tuincentrum zich vestigde in Almere is de familie jaren actief geweest in Haarlem en Amsterdam met verschillende bloemenwinkels. In 1995 is de familie neergestreken in Flevoland en hebben daar de deuren van Tuincentrum Alméérplant geopend. Door de jaren heen is het tuincentrum steeds meer gegroeid en is, zeker sinds de verhuizing naar de huidige locatie in 2013, uitgegroeid tot een écht begrip in Almere en omstreken.

Tuincentrum Alméérplant, daar word je blij van!

Bij Tuincentrum Alméérplant pakken we dingen graag groots aan. Zo staan wij er om bekend het breedste assortiment te hebben. Alles wat je in huis, in de tuin of voor je dier nodig hebt kun je bij ons vinden. In het voorjaar vind je in ons tuincentrum allerlei bloembollen, lentebloeiers en planten. Ook voor vogels, vlinders en allerlei andere insecten hebben wij veel in huis. Maar ook onze jaarlijkse tuinmeubelshow trekt veel bekijks. Tot slot staat wij bekend om onze mooiste en grootste kerstshow van Flevoland. Uit alle delen van Nederland komen jaarlijks veel bezoekers kijken hoe ons tuincentrum volledig in de kerstsferen is getransformeerd.

Het belangrijkste onderdeel van ons tuincentrum is zorgen voor een positieve beleving van onze klanten, zowel in het tuincentrum als daarbuiten. Zo staan service en klantgerichtheid hoog bij ons in het vaandel. Wij doen er bij iedere vraag alles aan om de klant een passend antwoord, advies of aanbeveling te geven. We denken graag mee met oplossingen voor in de tuin en geven advies over kamerplanten. Ook bieden wij vele services, zoals het gratis oppotten van tuin- en kamerplanten, het gratis uitlenen van aanhangwagens, het bezorgen van producten en hebben wij een klantenkaart, waar je bij iedere aankoop spaart voor korting.

Tuincentrum Alméérplant, daar worden wij blij van!

Als tuincentrum vinden wij het ook belangrijk om een groen steentje bij te dragen aan een sociale maatschappij. Binnen tuincentrum Alméérplant hebben we een tal van groene initiatieven:

  • Zo hebben wij meer dan 5000 zonnepanelen op ons dak liggen om ons te voorzien van elektriciteit;
  • Zetten wij, wanneer dat kan, de kachel een paar graden lager;
  • Dimmen onze lampen automatisch wanneer er genoeg licht van buiten komt;
  • Zo vangen wij het regenwater op om zo alle planten te kunnen voorzien van water

Verder zijn wij nog van plan in de toekomst nog veel meer te verduurzamen! Zo zijn wij echt het groenste tuincentrum van Flevoland.

Daarnaast bieden wij ook de ruimte binnen ons bedrijf aan mensen die normaal gesproken iets verder van de arbeidsmarkt af staan. Zo dragen wij bij aan een socialere maatschappij!

 

 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER