Tuinmeubelen Lelystad

Ben je op zoek naar goede kwaliteit tuinmeubelen in de buurt van Lelystad? Kom dan snel eens langs bij Tuincentrum Alméér Plant. Wij verkopen allerlei losse tuinmeubelen, maar ook diverse tuinsets. Zo heb je jarenlang plezier van onze tuinmeubelen!

Bekijk dit filmpje voor onze prachtige afdeling tuinmeubelen!

Topkwaliteit tuinmeubelen kopen in de buurt van Lelystad

De tuinmeubelen van Alméér Plant nabij Lelystad zijn van het merk Own Living. Dit is een hoogstaand merk en wij bieden je dus gegarandeerd kwaliteit. Alle tuinmeubelen zijn getest op duurzaamheid en comfort. Je koopt bij ons diverse soorten tuinmeubelen. Wij verkopen:

  • Tuinstoelen
  • Tuintafels
  • Ligstoelen
  • Tuinbanken
  • Loungesets
  • Diningsets
  • Nog veel meer tuinmeubelen; bekijk het gehele assortiment in ons tuincentrum nabij Lelystad

In de zomer zit je natuurlijk graag heerlijk onderuitgezakt in een tuinstoel of ligstoel of misschien lees je graag een boek op één van onze comfortabele tuinbanken. Naast losse tuinmeubelen verkopen wij ook lounge- en diningsets. Veel van onze loungesets zijn uitgerust met een uniek geïntegreerd kussenopbergsysteem in de tafel of in het hoekelement. De meubels gaan lang mee doordat zij bekleed zijn met de zogenaamde ‘All Weather’ stof. Deze stof droogt snel op, is UV bestendig en heeft maar weinig onderhoud nodig. Wij gaan graag met de huidige trends mee en onze tuinmeubelen hebben dus een moderne uitstraling. Naast tuinmeubelen koop je bij Tuincentrum Alméér Plant in de buurt van Lelystad ook diverse accessoires voor tuinmeubelen. Wij verkopen bijvoorbeeld parasols, kussens en opbergkisten.

tuinmeubelen-kopen-tuincentrum-almeerplant-almere

Bestel onze meubels nu ook online

Een deel van onze tuinmeubels zijn nu ook online te bestellen in onze webshop. Je vindt hier regelmatig voordelige acties. Bekijk ook eens onze tuintips voor tips over de aanschaf en het onderhoud van tuinmeubels. Natuurlijk kun je nog steeds langskomen in ons tuincentrum nabij Lelystad voor vragen en advies over tuinmeubelen.

Breed assortiment tuinmeubelen en meer nabij Lelystad  

Naast een breed assortiment tuinmeubelen koop je bij ons tuincentrum in de buurt van Lelystad nog veel meer voor huis, tuin en dier. Wij hebben bijvoorbeeld zeer uitgebreide afdelingen tuin- en kamerplanten. Daarnaast koop je bij ons diverse barbecues en allerlei woonaccessoires. Met kerst toveren we ons tuincentrum om in een waar kerstparadijs en verkopen we de mooiste kerstversiering, kerstverlichting en prachtige kerstbomen. Bezoek ook eens onze complete dierenwinkel voor topkwaliteit dierbenodigdheden!

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER