Tuinmeubelen Lelystad

Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen in Lelystad? Bij Tuincentrum Alméér Plant bent u aan het juiste adres! Bij ons vindt u diverse soorten tuinmeubelen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Verschillende hoogwaardige merken kunt u bij ons vinden. Voor verschillende wensen en stijlen vindt u in ons tuincentrum voldoende inspiratie. Zeven dagen per week zijn wij geopend om u te helpen nóg meer uit het buitenleven te halen. Naast het tuincentrum, kunt u ook terecht in onze webshop, om uw nieuwe tuinartikelen gemakkelijk online te bestellen, zonder daarvoor het huis te hoeven verlaten. Bekijk snel de mogelijkheden en onze verschillende soorten tuinmeubelen via de website! 

Diverse tuinmeubelen bestellen in Lelystad

Tuinmeubelen kopen in LelystadVanuit Lelystad kunt u uw nieuwe tuinmeubelen gemakkelijk online bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons tuincentrum in Almere, tevens gemakkelijk te bereiken vanuit Lelystad. Wij bieden diverse soorten tuinmeubelen aan, zowel in volledige sets als per enkele stuks, waaronder:

Zo kunt u er dus voor kiezen om een volledige set aan te schaffen, of om deze zelf samen te stellen. Door middel van tuinkussens en accessoires kunt u de meubels nog volledig naar uw eigen stijl afmaken. Naast de meubels zelf, vindt u bij ons ook zonwering, terrasverwarming en onderhoudsartikelen. Zo heeft u alles binnen handbereik om optimaal van uw tuin te genieten!

Nieuwe tuinmeubelen kopen in Lelystad

Bent u toe aan nieuwe tuinnmeubels om dit jaar van de zonnige dagen te genieten? Wij bieden tuinmeubelen aan van hoogwaardige merken tegen scherpe prijzen. U vindt bij ons prachtige tuinmeubelen van diverse bekende merken, met de meest kwalitatieve materialen zoals kunststof, wicker, teakhout en hout. Voor iedere stijl en iedere smaak zijn er wel geschikte tuinmeubelen te vinden en tevens kunt u nog veel creativiteit kwijt in de styling door middel van accessoires zoals tuinkussens. Kiest u voor loungestoelen of -banken, een hangstoel, of comfortabele dining meubelen? Lange zomeravonden in de tuin, zonnige ochtend met een boekje, of 's avonds barbecueën met familie? Het is allemaal mogelijk met uw comfortabele nieuwe tuinmeubelen. Daarnaast kunt u kiezen voor terrasverwarming om nóg langer van het buitenleven te genieten. Of wat dacht u van een parasol, voor beschermde uren in de zon? Alles om het nog aangenamer te maken vindt u in ons tuincentrum.

Tot ziens bij Tuincentrum Alméér Plant nabij Lelystad

U bent van harte welkom in ons tuincentrum, voor ons volledige aanbod aan tuinmeubelen. Zeven dagen per week is ons tuincentrum geopend en staan wij voor u klaar. Indien u behoefte heeft aan advies of meer informatie helpen wij u daar uiteraard graag bij! Weet u al precies wat u wilt? Het is dan ook erg gemakkelijk om uw nieuwe tuinmeubels online bij ons te bestellen in de webshop. Naast tuinmeubels vindt u bij ons diverse andere producten zoals onderhoudsartikelen, dierenbenodigdheden, kamerplanten, tuinplanten en tuinonderhoud. Alles om uw tuin nóg mooier en aangenamer te maken! Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken vanuit Lelystad, we zien u graag bij Tuincentrum Alméér Plant!

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER