Tuincentrum Amersfoort

Welkom bij tuincentrum Alméér Plant, het grootste tuincentrum nabij Amersfoort! Van tuinplanten tot tuinmeubelen en van dierbenodigdheden tot kerstartikelen, bij tuincentrum Alméér Plant nabij Amersfoort vind je het allemaal. Voor een breed assortiment producten voor huis, tuin en dier moet je zeker eens langskomen bij Tuincentrum Alméér Plant in de buurt van Amersfoort.

Planten kopen in de buurt van Amersfoort

Als je op zoek bent naar planten ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij verkopen heel veel verschillende soorten tuinplanten en kamerplanten. Welke planten zijn het meest geschikt voor jouw huis en tuin?

  • Als je jouw tuin vol wilt zetten met mooie planten is het vooral belangrijk om na te denken over de vaste planten. Vaste tuinplanten komen namelijk elk jaar weer terug en leggen de basis voor jouw tuin. Veel mensen kiezen voor de populaire Hortensia;

  • Éénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Deze planten fleuren jouw tuin een seizoen lang op en daarna zijn ze uitgebloeid. Bekijk ook eens onze bloembollen voor een kleurrijke bloemenzee in het voorjaar;

  • Als je van jouw tuin iets origineels wilt maken is het misschien een idee om een boom, heester of conifeer te planten. Bomen zorgen voor hoogteverschil, wat jouw tuin van top tot teen afmaakt. Net een heester of conifeer voeg je leuke vormen en mooie kleuren toe;

  • Ook kamerplanten koop je bij ons. Kamerplanten zorgen voor een gezonde lucht in huis of op kantoor. Ze hebben dus een belangrijke taak, maar daarnaast zien ze er nog stijlvol uit ook. Je koopt bij ons groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. Onze medewerkers combineren jouw nieuwe kamerplanten graag met een mooie pot of schaal. Vraag naar onze plantenarrangementen!

tuincentrum-regio-almere-almeerplant

Het brede assortiment van tuincentrum Alméér Plant nabij Amersfoort

Wat planten betreft zijn wij zeker dé specialist in de omgeving, maar we verkopen dus nog veel meer. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan onze afdeling Sfeer & Cadeau. Hier vind je de leukste woonaccessoires, zoals fotolijstjes, beeldjes, kussens, kunstbloemen en geurkaarsen. Daarnaast is onze uitgebreide afdeling barbecues zeker een bezoekje waard. We verkopen diverse soorten gas barbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues. Je vindt in ons brede assortiment veel producten van Weber, een topleverancier wat betreft barbecues. Op zoek naar een leuk cadeau? Wat dacht je van een prachtig boeket of een cadeaubon van Alméér Plant! Je vindt bij ons producten van onder andere de volgende afdelingen:

Online ons tuincentrum bezoeken? Bekijk ons filmpje!

Bezoek ook onze dierenwinkel in de buurt van Amersfoort

Tuincentrum Alméér Plant nabij Amersfoort heeft ook een uitgebreide dierenwinkel. Je vindt bij ons alle bekende merken voor hond, kat, knaagdier, vogel, pluimvee en paard. Denk hierbij aan producten van Pedigree, Gourmet, Felix, Purina, Whiskas en nog veel meer topmerken. Van het topkwaliteit voer tot de leukste speeltjes en hokken: je koopt het in onze dierenwinkel nabij Amersfoort!

De handige website van Tuincentrum Alméér Plant nabij Amersfoort

Op onze website vind je naast ons assortiment ook nog eens allerlei tuintips, over bijvoorbeeld het onderhoud van jouw tuin, tuinverlichting, kamerplanten en biologisch tuinieren. Daarnaast vind je op onze website een volledige plantengids met alle informatie over jouw favoriete planten, maar het leukste is natuurlijk om onze producten in het echt te bekijken. Een bezoekje brengen aan ons tuincentrum is altijd gezellig. Kom dus snel langs bij ons tuincentrum in de buurt van Amersfoort!

Bezoek onze winkel 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER