Tuincentrum in Almere

Tuincentrum Alméér Plant is hét tuincentrum in Almere en omstreken. Ons zeer grote en diverse tuincentrum is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio Almere, Flevoland en het gooi. Zeven dagen per weken zijn wij geopend en voorzien wij u van veel tuin inspiratie! Ons assortiment bestaat uit zeer diverse en hoogwaardige artikelen, die wij aanbieden tegen scherpe prijzen. Als u op zoek bent naar een tuincentrum in Almere voor een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van tuinieren, buitenleven en planten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze sfeervolle winkel, of doe een virtuele tour door ons tuincentrum om alvast een impressie te krijgen van ons aanbod en de sfeer. 

Tuincentrum Alméér Plant in Almere

Ons tuincentrum is gevestigd in Almere Buiten. Het zeer ruim opgezette tuincentrum is de juiste plek voor vele diverse artikelen, op het gebied van tuinieren en buitenleven. Haal het beste uit uw tuin, door deze geheel naar wens in te richten en zo goed mogelijk te kunnen onderhouden. Wij zijn een plantencentrum, dierenwinkel én sfeer en cadeau winkel in één! U bent bij ons aan het juiste adres voor:

Zo kunt u bij ons terecht voor planten en de nodige onderhoudsartikelen, maar ook voor tuinmeubelen en barbecues, om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Voor nieuw groen in huis en de tuin kunt u denken aan de planten zelf, maar ook aan bollen en zaden, potterie en bewatering. Is uw tuin qua beplanting naar wens? Dan begint het onderhoud! Ook daarvoor vindt u bij ons de benodigde artikelen. Extra sfeer in de tuin creëert u door middel van comfortabele tuinmeubelen met tuinkussens. U kunt uw inspiratie vinden in onze webshop en uw nieuwe artikelen gemakkelijk vanuit huis bestellen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in ons tuincentrum in Almere!

Tuincentrum Almere

Tuincentrum in Almere

Tuincentrum Alméér Plant is zeven dagen per wek geopend. Het is dus iedere week koopzondag en dan staan wij voor u klaar om u te voorzien van advies en informatie indien gewenst. Of u nu twijfelt over bepaalde tuinmeubelen, of vragen heeft over het onderhoud van de planten. Wij helpen u graag met vakkundig advies! Ons tuincentrum is zeer ruim opgezet en met het diverse assortiment heeft u gegarandeerd een leuk dagje uit! 

Graag tot ziens bij Tuincentrum Alméér Plant in Almere Buiten

We zien u graag in ons tuincentrum in Almere Buiten. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Flevoland, 't Gooi en omstreken. Ook voor barbecues kunt u bij ons terecht. Vraag hiernaar bij onze medewerkers, of meld u online aan via onze website!  Tuincentrum Alméér Plant wordt gekenmerkt door het kwalitatieve assortiment, tegen verrassend scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor dat wij u kwaliteit aanbieden, zonder hier de hoofdprijs voor te vragen. Kijk gerust rond op onze website om ons assortiment te bekijken en eventueel alvast te bestellen. Bekijkt u het assortiment liever in het echt? Dan zien wij u graag bij Tuincentrum Alméér Plant!, waar wij zeven dagen per week voor u klaar staan! 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER