Virtuele tour tuincentrum Almere

Met de virtuele tour kun je overal in de wereld een kijkje nemen in ons tuincentrum in Almere. Heb je geen tijd om langs te komen of zit je net lekker op de bank, maar wil je toch weten hoe Alméér Plant er vanbinnen uitziet? Geen probleem! Vanaf je luie stoel, bed, bank of eettafel is het tuincentrum te bekijken met de virtuele tour. Klik op de foto hieronder en navigeer jezelf door Alméér Plant.

Hoe werkt de virtuele tour?

Door op de foto te klikken begin je met de tour. Klik vervolgens op het scherm en navigeer je door het tuincentrum heen. De pijltjes geven aan welke kanten je op kunt gaan. Verder is de tour in 360 graden te zien, door met de cursor te slepen in het scherm kun je om je heen kijken. Zo zijn alle hoeken van het tuincentrum te bekijken. Verder kun je inzoomen en uitzoomen door rechts onderin op het + of – te klikken. De tour is ook op volledig scherm te bekijken, klik hiervoor rechts bovenin op het vierkantje.

Wat is er allemaal te vinden bij Alméér Plant?

Het tuincentrum is opgedeeld in meerdere afdelingen. Deze worden om de zoveel tijd gewijzigd, zo worden er nieuwe producten toegevoegd en verouderde producten worden uit het assortiment gehaald. Verder zijn er afdelingen die per seizoen veranderden, denk daarbij bijvoorbeeld aan de afdeling kerstartikelen. Om deze reden is het mogelijk dat producten die in de tour te vinden zijn niet meer verkrijgbaar zijn in het tuincentrum en vice versa. Verder kan het ook voorkomen dat de prijs voor een product dat in de tour te vinden is, kan variëren met de huidige prijs van dat product in de webshop of in het tuincentrum. Een aantal producten die u kunt vinden in ons tuincentrum zijn:

  • Planten en bloemen;
  • Tuinmeubelen;
  • Barbecues;
  • Decoratie voor woning en tuin;
  • Alles voor jouw huisdier.

Kom langs bij Alméér Plant

Bevalt de virtuele tour? Kom dan vooral een keer langs bij Alméér Plant in Almere, ook goed te bereiken vanaf Lelystad en de rest van Flevoland. Wij zijn zeven dagen per week geopend dus je bent ten allen tijde welkom. En voor nu: veel plezier met de virtuele tour van tuincentrum Alméér Plant.

Wij zien je graag in ons tuincentrum terug!

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER