Tuincentrum

Alméér Plant is het leukste tuincentrum in de omgeving van Almere! We hebben een breed assortiment planten, barbecues, tuinmeubelen, bomen, tuingereedschap en een complete dierenwinkel. Aan het eind van het jaar hebben we altijd een groot assortiment aan kerstartikelen uitgestald, waar je de mooiste kersthuisjes, kerstbomen, kerstverlichting en andere kerstversiering kunt bekijken. Ons tuincentrum in Flevoland is zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag! Bekijk ons aanbod nu in ons tuincentrum of op de website.

Een groot assortiment voor huis en tuin

Alles voor binnen en buiten vind je bij tuincentrum Alméér Plant in Almere. Wat onderscheidt Alméér Plant van andere tuincentra?

  • Gelegen nabij het Gooi vind je een enorm assortiment tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen, interieur accessoires, barbecues en zelfs dierenproducten;

  • Alles van de beste merken uiteraard, zoals Weber barbecues, Own Living tuinmeubelen en Pedigree dierenvoeding;

  • In ons tuincentrum vind je een heerlijk restaurant, Bij Drewes. Heerlijk lunchen of een koffiepauze tijdens het winkelen maakt jouw dag helemaal af;

  • Aan het einde van het jaar wordt tuincentrum Alméér Plant omgetoverd tot een waar kerstfeest. Een kerstshow, winterfair en diverse workshops kun je bezoeken om helemaal in de kerstsfeer te komen.

Dierenwinkel Alméér Plant

Alméér Plant is een tuincentrum en dierenwinkel in een! Dierverzorging, dierenvoeding en diverse vissen voor in je aquarium of in de vijver vind je allemaal in ons tuincentrum. Hoewel wij sinds 2015 geen konijnen en knaagdieren meer verkopen, hebben wij wel alles wat je nodig hebt om ze gelukkig te houden. Ook voor advies over de aanschaf van een nieuw huisdier kun je bij onze medewerkers terecht, zij vertellen je alles wat je moet weten over jouw nieuwe viervoeter, vogels of vissen.

Kerstshow Almere

Vanaf ongeveer half november gaan onze medewerkers hard aan de slag om de enorme ruimte te vullen met de leukste kerstversiering en de gezelligste kraampjes. Wandel door ons kerstbomen bos of bekijk ons prachtig opgezette kerstdorp met de mooiste Lemax kersthuisjes. Of je nu een boom optuigt of het hele huis tot in de puntjes laat schitteren, wij hebben alles wat je zoekt om de kerstsfeer in huis te halen!

Tuincentrum en dierenwinkel Alméér Plant

Van tuinmeubels in de nieuwste trends tot het beste voer voor jouw huisdier, alles wat je nodig hebt voor huis, tuin en dier vind je bij tuincentrum Alméér Plant in Flevoland. Naast een groot assortiment producten van de beste merken, bieden wij ook nog eens spaarpunten. Bij iedere euro die je besteedt, krijg je twee spaarpunten. Een spaarpunt staat gelijk aan een eurocent, die je bij iedere aankoop kunt gebruiken voor korting. Klik hieronder op jouw regio voor meer informatie en het uitgebreide assortiment van tuincentrum Alméér Plant.                                                                                                           

Graag tot ziens bij tuincentrum Alméér Plant!
 
Tuincentrum Alméér Plant
Jac. P Thijsseweg 4
1331 AG Almere-Buiten
036-5365007
Info@almeerplant.nl
Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER