Tuincentra Almere

Als je op zoek bent naar tuincentra in de omgeving van Almere, dan heten wij je van harte welkom bij Tuincentrum Alméér Plant! Onze vestiging nabij Almere bied je een uitgebreid assortiment aan artikelen voor jouw tuin én huis.

Tuincentra nabij Almere: bezoek Alméér Plant

Bij Tuincentrum Alméér Plant hebben we voor ieder wat wils. Daarnaast is ons tuincentrum een lust voor het oog. Je vindt bij ons:

  • Tuinplanten
  • Kamerplanten
  • Alles voor BBQ
  • Diverse kerstartikelen
  • Woonaccessoires
  • Een uitgebreide dierenwinkel
  • Nog veel meer prachtige afdelingen

Misschien heb je al meerdere tuincentra nabij Almere bezocht, maar we kunnen je verzekeren dat je bij ons altijd slaagt. Vooral op het gebied van planten zijn wij dé specialist in de omgeving. Daarnaast vind je nog vele andere producten voor huis, tuin en dier. We hebben bijvoorbeeld een leuke afdeling sfeer & cadeau en een prachtige dierenwinkel waar je alle topmerken dierbenodigdheden koopt. Je koopt bij ons ook barbecues en barbecueaccessoires van Weber. Rond de kerstdagen toveren we ons tuincentrum om tot een waar kerstparadijs. We zijn een van de tuincentra in de buurt van Almere die kerstbomen en kersthuisjes verkopen. Daarnaast koop je bij ons ook uiteraard prachtige kerstversiering en -verlichting.

tuincentra-almeerplant-almere

Planten kopen bij Alméér Plant nabij Almere

Alméér Plant is een topplantencentrum, waar je zowel diverse soorten tuinplanten als kamerplanten koopt. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit:

Denk vooral goed na over de vaste planten die je koopt. Deze planten komen namelijk elk jaar terug en leggen dus de basis voor uw tuin. Vraag onze deskundige medewerkers om hulp! Naast tuinplanten verkopen we verschillende soorten kamerplanten. Kamerplanten zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook essentieel voor een goede luchtkwaliteit. Bij ons ga je gegarandeerd weg met een paar mooie planten, want van alle tuincentra nabij Almere, is het plantenassortiment van Tuincentrum Alméér Plant het meest gevarieerd.

Tuincentra-almeerplant-almere

Alméér Plant bezoeken

Naast ons tuincentrum nabij Almere van hebben wij ook een website waar je in alle rust ons assortiment kunt bekijken. Hier vind je ook nieuws, verschillende tuintips en heeft zelfs een volledige digitale plantengids.

Kom snel eens bij ons langs!

Tuincentrum Alméér Plant
Jac. P Thijsseweg 4
1331 AG Almere-Buiten
036-5365007
Info@almeerplant.nl
 

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER