Nieuw: online klantenkaartsysteem bij AlméérPlant!

Nieuw: online klantenkaartsysteem bij AlméérPlant!

Met het vernieuwde online klantenkaartsysteem van AlméérPlant logt u gemakkelijk in met uw eigen gegevens en kunt u altijd zien hoeveel punten u heeft gespaard. Of u nou al een klantenkaart van ons heeft of niet, een online profiel is zo aangemaakt! De digitale klantenkaart wordt automatisch gekoppeld aan uw gegevens, u hoeft dus niet langs te komen om een kaart af te halen. Sparen voor kortingen was nog nooit zo eenvoudig!

Hoe werkt het nieuwe klantenkaartsysteem?

Bij het nieuwe systeem logt u in met uw eigen gegevens, in plaats van met het kaartnummer en uw postcode, zoals voorheen. Het gebruiken van uw eigen e-mailadres en wachtwoord als inloggegevens maakt op de hoogte blijven van uw gespaarde tegoeden nog makkelijker! Hieronder staat uitgelegd hoe u zichzelf aanmeldt en hoe u inlogt op de site en in de app met het nieuwe online klantenkaartsysteem:

  1. Als u al een klantenkaart heeft, kunt u inloggen op de oude manier, met uw postcode en kaartnummer. Wanneer u bent aangemeld, wordt u doorverwezen naar uw profiel waar u een wachtwoord en e-mailadres kunt invoeren. Als u nog geen klantenkaart heeft, wordt u na het aanvragen direct naar deze pagina gestuurd. 

  2. Vul bij uw profiel uw e-mailadres in.

  3. Bedenk een sterk wachtwoord en voer deze in. 

  4. Uw profiel is geüpdatet! Volgende keer dat u inlogt op de site of in de app gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord dat u zojuist heeft ingevuld om in uw online profiel te komen. 

Punten sparen voor kortingen in met de online klantenkaart

Met iedere aankoop bij AlméérPlant spaart u punten op uw online klantenkaart. Elke euro levert u in de toekomst korting op! Over het algemeen staat één euro gelijk aan twee spaarpunten, bij sommige producten is een euro één spaarpunt waard. Elk punt is goed voor een cent korting op een volgende aankoop, en met twee punten per euro loopt dat dus snel op! Zo spaart u voor hoge kortingen op onze planten en andere producten. Vraag dus vandaag nog een digitale klantenkaart aan en zorg dat u deze kortingen niet misloopt! Juist nu is het dé tijd om artikelen te kopen om in de tuin mee aan de slag te gaan. 

Vraag een online klantenkaart aan bij AlméérPlant

Voor hoog oplopende kortingen spaart u gemakkelijk punten op uw online klantenkaart van AlméérPlant. Vraag er direct een aan en begin vandaag nog met sparen! Wij hopen u in dit bericht genoeg te hebben geïnformeerd over de aanmeldingsprocedure en het inloggen met e-mailadres en wachtwoord. Mocht u toch nog met vragen zitten over het nieuwe online klantenkaartsysteem, dan kunt u altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van AlméérPlant.

 

 
Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER