Bezoek het tuincentrum en wandel door de natuur

Bezoek het tuincentrum en wandel door de natuur

Over de Oostvaarders Plassen

Ruim 50 jaar geleden ontstonden de Oostvaarders Plassen in het Zuiden van Flevoland. Al snel wisten ganzen, lepelaars, aalscholvers, reeën, vossen, hazen, vleermuizen en vlinders hun weg hier te vinden. Een mooie diverse locatie is het nog steeds, waar je je ogen uit kijkt! 

Een samenwerking van natuur en mens

Natuur en mens werken op een bijzondere wijze samen in dit vogelrijke moerasgebied. De heckrunderen, konikpaarden en edelherten zorgen er bijvoorbeeld voor dat de graslanden op een natuurlijke manier open blijven. Dit doen ze door hun gegraas, waar wij mensen dan weer profijt van hebben. Het is ieder seizoen weer prachtig om door heen te wandelen!

Combineer een wandeling door de Oostvaarders Plassen met een bezoek aan ons tuincentrum

Een uitje met een groen tintje is snel gecombineerd: eerst een wandeling door de Oostvaarders Plassen en dan een rondje door Tuincentrum Almeerplant, met een heerlijk kopje koffie of een lunch. Dat maakt jouw bezoek aan Almere helemaal compleet. Voor liefhebbers van natuur, planten en decoratie is Almere een uitstekende bestemming voor een gezellig dagje uit. 


Oostvaardersplassen combineren met een bezoek aan Almeerplant

Tot ziens in Almere bij Tuincentrum Almeerplant

Van maandag tot en met zondag ben je van harte welkom bij Tuincentrum Almeerplant. Je vindt bij ons een zeer divers aanbod aan tuin- en woonartikelen, dierenverzorging en meer. Ook kun je op ons gezellige horecaplein een pauze nemen met heerlijke koffie en een verse lunch, bij restaurant Bij Drewes. Voor of na een wandeling door de Oostvaarders Plassen ligt ons tuincentrum goed op de route en heb je een goede combinatie als je dol bent op het buitenleven! Een ideale belevenis voor mensen die dol zijn op de natuur en die de natuur graag in huis halen, met producten die verkrijgbaar zijn bij Tuincentrum Almeerplant. 

Kom langs bij Almeerplant 

 
Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER