Lemax Huizen

Lemax huisjes zijn voor vele liefhebbers een kroon op de kerstperiode. Bij Tuincentrum Alméér Plant kan het seizoen niet vroeg genoeg beginnen en vindt u uw Lemax kersthuisjes op onze inspirerende Kerstshow. Ons tuincentrum met zeer grote kerstshow in Almere Buiten is gemakkelijk te bereiken vanuit Flevoland, Huizen en de rest van het gooi. Al uw kerstartikelen vindt u bij Tuincentrum Alméér Plant, evenals de Lemax collectie. Voor de échte ervaring bezoekt u natuurlijk onze jaarlijkse winterfair, waar u kunt genieten van de meest prachtige versieringen, de Lemax collectie en een leuke kerstmarkt. Gedurende de aanloop naar kerst kunt u zich volledig onderdompelen in de gezellige kerst sferen in ons tuincentrum. Niet alleen voor de Lemax collectie kunt u bij ons terecht, naast kersthuisjes hebben wij uiteraard ook kerstbomen en stijlvolle decoratie!

Lemax collectie kopen in Huizen

Als u op zoek bent naar de nieuwste Lemax collectie in de omgeving van Huizen, dan bent u bij ons aan het juisteLemax collectie kopen in Huizen adres! Ieder jaar is onze winterfair weer dé locatie voor ultieme kerstsferen en prachtige decoraties. Lemax weet ieder jaar weer te verrassen met nieuwe thema's en geavanceerdere decoratiemethodes. U vindt in ons Lemax assortiment onder andere:

  • Kersthuisjes
  • Personages
  • Bomen en natuur
  • Kabelbanen
  • Accessoires
  • Verlichting en adapters

Ieder jaar zijn er weer nieuwe items die bij de verschillende collecties horen. Zo kunt u uw kerstdorp uitbreiden in bepaalde stijlen die Lemax ieder jaar aanbiedt, of nieuwe combinaties maken. 

De Alméér Plant kerstmarkt voor Lemax en nog véél meer

Onze jaarlijkse kerstmarkt is een feestelijk spektakel waar u alles vindt om iedere kerst nóg mooier te maken. Kerstbomen, kerstdecoratie, Lemax collecties, kerstverlichting en natuurlijk veel gezelligheid, dat kunt u ieder jaar weer verwachten van onze winterfair. In de onderstaande video kunt u alvast een glimp opvangen van hoe het er ieder jaar weer aan toe gaat. 

Ieder jaar vindt u bij ons de nieuwste Lemax collecties die wij graag aan u tonen op onze prachtige kerstmarkt. U kunt gegarandeerd een dag bij ons vertoeven en u gaat vol inspiratie weer naar huis. Maak er meteen een gezellig dagje uit van, dan kan de kerstsfeer niet meer ontbreken. Heeft u nog geen Lemax kerstdorp? Uiteraard kunt u bij ons bekijken hoe u deze naar wens kunt beginnen en opbouwen. 

Bezoek Tuincentrum Alméér Plant nabij Huizen voor de Lemax collectie en nog veel meer

U bent van harte welkom bij Tuincentrum Alméér Plant nabij Huizen. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en ieder jaar verzekeren wij u weer van een flinke dosis aan kerst inspiratie. Onze kerstmarkt is ieder jaar weer een flink spektakel waar u terecht kunt voor de laatste trends en nieuwste artikelen op het gebied van kerstdecoratie. Van kerstversiering, kerstbomen, kerstverlichting en aanverwanten tot aan de volledige Lemax collectie. U vindt weer nieuwe manieren om uw dorp op te bouwen en in te delen, evenals inspirerende dorpen ter voorbeeld. Uiteraard kunt u via onze website ook een deel van onze collectie bekijken. Graag tot ziens op onze kerstmarkt nabij Huizen!

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER