Kerstshow Almere

De kerstshow in Almere van tuincentrum Alméér Plant is ieder jaar weer een waar spektakel. Wij verzorgen ieder jaar een grootse kerstshow waar inspiratie voor jouw kerstversiering kunt opdoen, de nieuwste trends kunt bewonderen en je kunt onderdompelen in de kerstsfeer.

Kerst kan bij ons niet vroeg genoeg beginnen en aanloop naar de kerstperiode is bij ons dan ook een feestelijke periode! In de onderstaande video kun je alvast een glimp opvangen van wat je van de jaarlijkse kerstshow in Almere kunt verwachten.

Heeft deze kleine sfeerimpressie je enthousiast gemaakt? Wij verheugen ons ieder jaar weer op de kerst periode en zijn dan ook al vroeg aan de slag om de kerstshow tot in de puntjes voor te bereiden. De gehele aanloop naar kerst kun je bij ons terecht voor al uw kerst inspiratie! 

Winterfair Almere

Ons tuincentrum is gevestigd in Almere Buiten en ieder jaar komen bezoekers vanuit de hele regio om de laatste kerst trends te bewonderen. Naast onze kerstshow hebben wij ook een Winterfair, waar je van harte welkom bent voor al je kerst inspiratie voor dit jaar.

Bezoek onze kerstshow in Almere

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum, om in de aanloop naar kerst alvast de kerstsfeer te proeven en nieuwste kerstversiering te bewonderen. Wij zorgen er voor dat de jaarlijkse trends worden vertegenwoordigd, evenals de Lemax collectie en uiteraard een grote selectie aan kerstbomen en kunstkerstbomen. Onze kerstafdeling is onmisbaar als je van deze kerst de mooiste kerst wilt maken! De kerstshow is een feestelijke gelegenheid om de kerstperiode af te trappen, waar je direct een indruk krijgt van de prachtige decoraties die wij dit jaar aanbieden. Een bezoek aan onze kerstshow in Almere is gegarandeerd een feestelijk dagje uit! 

Wat kun je verwachten van onze kerstartikelen en de kerstshow?Kerstshow Almere van tuincentrum Almeer Plant

Allereerst zorgen wij uiteraard voor een feestelijke sfeer en spelen wij jaarlijks in op de laatste kerst trends. Je vindt bij ons onder andere:

  • Kerstbomen en kunstkerstbomen;

  • Kerstverlichting;

  • Kerstballen en kerstdecoraties;

  • Kersthuisjes en aanverwanten;

  • Sfeervolle kerstcadeaus en styling.

Naast de kerstshow in Almere, hebben wij ieder jaar ook een feestelijke Winterfair. Ook hier wordt de kerstsfeer nog eens extra aangewakkerd op feestelijke wijze. De Winterfair is het uitgelezen moment om de kerst extra gezellig te starten met mooie kraampjes, hapjes en drankjes, workshops en eindeloze inspiratie op het gebied van kerstdecoratie.

Graag tot ziens op onze feestelijke kerstshow in Almere Buiten! 

Onze kerstshow in Almere is ieder jaar weer een waar spektakel. Wij zijn gevestigd in Almere Buiten en gemakkelijk te bereiken vanuit Flevoland, het Gooi en omstreken. Zeven dagen per week is ons tuincentrum geopend en kun je vanaf half november bij ons terecht voor de nieuwste kersttrends, sfeervolle verlichting, kerstbomen, decoraties en de Lemax collectie. Ook voor sfeervolle kerst cadeaus ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je vragen hebt, dan helpen onze medewerkers je uiteraard graag. Maak je klaar voor een mooiste kerst bij tuincentrum Alméér Plant in Almere Buiten, beginnend met de leukste kerstshow van Almere!

Bezoek DE kerstshow van Almere

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER