Dierenwinkel Huizen

Alméér Plant is zowel een tuincentrum als dierenwinkel in Huizen. In ons tuincentrum vind je namelijk een grote afdeling met alles wat je nodig hebt voor jouw hond, kat, vogel, knaagdier, vis, paard en zelfs voor pluimvee. Van halsbanden tot hoge kwaliteit dierenvoer, bij tuincentrum Alméér Plant kun je terecht voor al je dierbenodigdheden. Een groot deel van ons assortiment is online te bekijken en bestellen via onze webshop, maar ons volledige assortiment dieren producten vind je in ons tuincentrum en dierenwinkel nabij Huizen, Flevoland. Kom dus vooral eens langs!

Een groot assortiment dierbenodigdheden

Een grote afdeling van Alméér Plant is gewijd aan alles wat je nodig hebt voor jouw dieren. In de dierenwinkel van Alméér Plant vind je onder andere dierenproducten uit de volgende categorieën:

  • Dierenvoeding en snacks voor honden, katten, paarden, vogels, vissen, knaagdieren en pluimvee;

  • Voercontainers;

  • Aquariumartikelen en vissen;

  • Verzorgingsproducten voor jouw huisdier;

  • Hoewel je in onze dierenwinkel nabij Huizen behalve vissen geen dieren kunt kopen, kunnen onze medewerkers je wel goed adviseren bij de aankoop van een dier. Daarnaast vind je in ons tuincentrum twee konijnen: Sven en Olaf, onze huiskonijnen. Kom gerust langs om ze te aaien!

Alles voor jouw hond en kat nabij Huizen

Wij begrijpen dat je alleen het beste wil voor je huisdier, daarom heb je bij ons ruime keuze aan dierbenodigdheden van diverse topmerken. Honden zijn trouwe beestjes en verdienen het wel eens om hiervoor beloond te worden. Verwen jouw hond met een heerlijk bot of een leuk nieuw hondenspeeltje. We verkopen allerlei soorten knuffels, ballen en trektouwen waar je hond uren mee in de weer kan zijn. Daarnaast bieden we ook een breed assortiment halsbanden en riemen in verschillende kleuren. Of wat dacht je van een zachte mand? Voor honden verkopen we producten van bekende merken, zoals Royal Canin, Alpha Spirit en Eukanuba. Ook voor alles voor je kat kun je terecht in onze dierenwinkel nabij Huizen. Bekijk onze vrolijke kussens en manden. Je kat kan hier heerlijk in wegdromen. Of wat dacht je van een van onze krabpalen? We verkopen eenvoudige krabpalen, maar ook krabpalen waar bijvoorbeeld een leuk speeltje aan vastzit. Natuurlijk koop je bij ons ook allerlei losse speeltjes en knuffeltjes om je kat mee blij te maken. Voor katten verkopen we producten van bekende merken, zoals Felix, Gourmet, Royal Canin, Whiskas en Proline kattenvoer.

Bekijk alle dierenartikelen

dierenwinkel-tuincentrum-almere-almeerplant

Bescherm jouw viervoeter tegen vlooien, teken en wormen

Met de zachte winters en warme zomers is het nog belangrijker om goed op te letten voor vlooien, teken en wormen bij je huisdier. Bij ons vind je alles om jouw viervoeter te beschermen tegen deze ongewenste insecten. Voor het beschermen van jouw huisdier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Ons assortiment dierenbescherming bevat daarom diverse producten om de teken, vlooien en wormen weg te houden van jouw viervoeter:

  • Druppels ter bestrijding van vlooien, teken en luizen;

  • Ontwormingsmiddel voor katten en honden;

  • Anti-teken, vlooien en luizen halsbanden;

  • Anti-vlooien spray;

  • Anti-vlooien tabletten.

Dierenproducten online bestellen of in onze dierenwinkel nabij Huizen

Bij tuincentrum verkopen wij behalve vissen geen dieren, maar wel alle benodigdheden voor jouw huisdieren en pluimvee. Ook voor al je ruiterbenodigdheden kun je onze dierenwinkel in de buurt van Huizen bezoeken. Wij verkopen bijvoorbeeld paardenvoer van Havens en diverse ruiterbenodigdheden van Hofman. Verwen je paard met onze topproducten. Een groot deel van de dierbenodigdheden uit ons assortiment kun je ook online in onze webshop bekijken en bestellen, maar het volledige assortiment van onze dierenwinkel in Almere vind je bij tuincentrum Alméér Plant. Het is ook mogelijk om producten te bestellen en op te halen in ons tuincentrum in Flevoland nabij Lelystad en het Gooi. Je bent zeven dagen per week welkom in bij Alméér Plant, een tuincentrum en dierenwinkel nabij Huizen.

Tuincentrum Alméér Plant
Jac. P Thijsseweg 4
1331 AG Almere-Buiten
036-5365007
Info@almeerplant.nl
 

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER