Dierenwinkel

De dierenwinkel van Tuincentrum Alméér Plant is zeer uitgebreid. Je koopt bij ons alles voor honden, katten, knaagdieren, vogels, pluimvee en paarden. Denk hierbij aan topkwaliteit diervoeding, maar ook de leukste speeltjes voor jouw huisdier. Het is bij ons niet mogelijk om dieren te kopen, met uitzondering van vissen. Onze dieren specialisten kunnen je wel adviseren bij de aankoop van een nieuw huisdier en wat je nodig hebt voor de verzorging. Een groot deel van ons dierenwinkel assortiment bestel je eenvoudig en snel online in onze webshop, maar het volledige assortiment dierproducten vind je bij tuincentrum Alméér Plant in Almere. 

Tuincentrum en dierenwinkel in één

Bij tuincentrum Alméér Plant in Almere hebben wij alles wat voor huis, tuin en dier. Van trendy tuinmeubels tot de mooiste kamerplanten en van dierbenodigdheden tot alles voor de barbecue, je vindt het in ons tuincentrum in Flevoland. Waaruit bestaat ons assortiment dierbenodigdheden?

  • De dierenwinkel van Alméér Plant heeft alles wat je nodig hebt voor huisdieren, zoals katten, honden, knaagdieren, vissen en vogels, maar ook voor grotere dieren, zoals pluimvee en paarden. Je kunt bij tuincentrum Alméér Plant dus terecht voor al je dieren producten;

  • Hoewel je bij ons geen dieren kunt kopen, met uitzondering van vissen, kunnen onze medewerkers je wel adviseren over de aankoop van een dier. Sinds 2015 verkopen wij geen knaagdieren meer, maar wij werken wel samen met konijnenopvang Kaatje Keutel waar je konijnen kunt adopteren;

  • Je vindt bij ons veel dieren producten van topmerken, zoals Felix, Gourmet, Pedigree Purina en Whiskas diervoeding.

Online dierenwinkel

Een groot deel van het assortiment van onze dierenwinkel in Almere kun je ook gemakkelijk online bestellen via de webshop van Alméér Plant. Van hondenspeeltjes tot hoge kwaliteit paardenvoer, je bestelt het eenvoudig online. Je kunt de producten snel thuis laten bezorgen in heel Nederland, maar het is ook mogelijk de producten in ons tuincentrum in Flevoland af te halen. In ons tuincentrum vind je ons volledige assortiment dierbenodigdheden en producten voor binnen en buitenshuis. Kom dus vooral eens langs in ons tuincentrum!

Dierenwinkel en tuincentrum Alméér Plant

Bestel ook alles voor jouw viervoeter, vogels of vissen eenvoudig via onze webshop of kom langs bij tuincentrum Alméér Plant in Almere, Flevoland, voor ons volledige assortiment dierbenodigdheden. Hoewel je bij ons geen dieren kunt kopen, kunnen onze medewerkers je wel adviseren bij de aankoop van een dier en de benodigde verzorgingsproducten en diervoeding. Klik hieronder op uw regio en bekijk ons brede assortiment van onze dierenwinkel.

Graag tot ziens bij Alméér Plant!

Tuincentrum Alméér Plant
Jac. P Thijsseweg 4
1331 AG Almere-Buiten
036-5365007
Info@almeerplant.nl
 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER