Weber Almere

Als u op zoek bent naar een Weber barbecue in Almere bent u bij ons aan het juiste adres! Niet alleen kunt u alle informatie over ons ruim assortiment van Weber barbecues op uw gemak vinden op onze website, maar ook komen bekijken in ons ruime tuincentrum in Almere. Of u nu het liefst zo vaak mogelijk de barbecue aansteekt, of u liever voor een handzaam model gaat voor in het park; met de diverse mogelijkheden van het merk Weber is er voor iedereen een geschikte barbecue te vinden. Voor de liefhebbers kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf wilt, door middel van de accessoires en extra's. 

Weber barbecue kopen in Almere

Een Weber bbq kopen in Almere kan gemakkelijk bij tuincentrum Alméér Plant. Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken en 7 dagen per week geopend. Voor veel inspiratie én een uitgebreid assortiment bent u bij ons aan het juiste adres. Ook van het merk Weber hebben wij een zeer ruim assortiment, zo kunt u denken aan:

Waar de ene barbecue liefhebber graag kiest voor houtskool en de karakteristieke geur en smaak, kiest de ander liever voor een barbecue op elektriciteit en gas. Iedere soort heeft weer andere kenmerken en kan dus bij verschillende wensen en voorkeuren passen. Naast de functionaliteiten bent u bij Weber natuurlijk ook verzekerd van een stijlvolle uitvoering, want ook voor het oog zijn de Weber modellen een uitstekende keuze!

Weber outlet Almere

In ons tuincentrum in Almere bent u ook aan het juiste adres voor fijne kortingen in onze Weber outlet. Dezelfde modellen, kwaliteit en functionaliteiten die u gewend bent van het merk Weber, maar dan aangeboden tegen scherpe outlet prijzen. Voor de laatste aanbiedingen kunt u 7 dagen per week terecht in ons tuincentrum, waar de outlet zich bevindt óf u kunt deze gemakkelijk bestellen via onze webshop.

Weber barbecue workshop volgen in Almere?

Wilt u alles leren over de barbecue en het barbecue vak? Dan bent u voor een barbecue workshop bij Alméér Plant aan het juiste adres! Een barbecue workshop is niet alleen heel leerzaam, maar ook een erg gezellig middagje uit. De workshops vinden veelal plaats van april tot en met september, in het 'barbecue seizoen'. Komt u graag met een groep deelnemen aan de workshop? Neem dan contact op met Michel@almeerplant.nl om de mogelijkheden voor een groepsworkshop te boeken. 


Tot ziens in Almere voor Weber bbqs en meer!

Voor ons volledige Weber barbecue assortiment en nog vele andere artikelen bent u bij Alméér Plant aan het juiste adres! Zeven dagen per week zijn wij geopend en staan wij voor u klaar, om u te voorzien van meer informatie en adviezen indien nodig. U kunt bij ons terecht voor een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van tuinieren en wonen. Heeft u nog vragen over een van onze producten? U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder! Graag tot ziens bij tuincentrum Alméér Plant!

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER