Ongedierte (kruipende en vliegende insecten)

Ongedierte (kruipende en vliegende insecten)

Zonder twijfel zijn plagen als vliegen, muggen, motten, zilvervisjes, kakkerlakken en andere insecten in en om huis echt ongewenst. Voor een effectieve bestrijding in woon-, werk-, en andere verblijfruimten zijn er de volgende passende oplossingen.

ECOstyle Ongedierte- & Wespenspray biedt een effectieve en snelle oplossing voor allerlei plaaginsecten in en om het huis. Geschikt om pissebedden, vliegen, motten, kakkerlakken, wespen en zilvervisjes te bestrijden.

Deze spray op basis van natuur pyrethrum bestrijdt allerhande plaaginsecten in en om huis. Met ECOstyle Ongedierte- & wespenspray wordt effectief vliegen, pissebedden, zilvervisjes en wespen) bestreden. Het heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken). Een snelle en effectieve oplossing. De spuitbus kan binnen- en buitenhuis worden gebruikt. 100% natuurlijke, werkzame stoffen. Niet schadelijk voor kinderen.   

Vliegende insecten

BAYER Vliegen- en muggenspray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. 

Productkenmerken:
- Geschikt voor slaapkamers
- Snelle werking
- Ook tegen motten
 
Deuren en ramen van het te behandelen vertrek sluiten. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de vier bovenhoeken spuiten. In totaal niet langer dan 1 seconde per 10 m3 inhoud van de ruimte. Minstens 50 cm afstand houden van wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden, daarna grondig luchten.


Kruipende insecten

BAYER Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor is het middel zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden. 

Productkenmerken:
- Met handige spuitspriet
- Wekenlang werkzaam
- Speciaal voor in huis

Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen.

Tip! Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Bezoek het tuincentrum voor meer vragen over ongedierte bestrijding. 

Bezoek het tuincentrum 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER