Vliegen

Vliegen

Vliegen zijn kleine tot middelgrote insecten, ze hebben slechts twee vleugels, meestal grote ogen en stevige poten. Vaak met een soort zuignapjes eraan, waardoor ze ook ondersteboven kunnen zitten, bijvoorbeeld op een plafond. Verder hebben de meeste vliegen korte voelsprieten.


ECOstyle Ongedierte- & Wespenspray biedt een effectieve en snelle oplossing voor allerlei plaaginsecten in en om het huis. Geschikt om pissebedden, vliegen, wespen en zilvervisjes te bestrijden.

Deze spray op basis van natuur pyrethrum bestrijdt allerhande plaaginsecten in en om huis. Met ECOstyle Ongedierte- & wespenspray wordt effectief vliegen, pissebedden, zilvervisjes en wespen) bestreden. Het heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken). Een snelle en effectieve oplossing. De spuitbus kan binnen- en buitenhuis worden gebruikt. 100% natuurlijke, werkzame stoffen. Niet schadelijk voor kinderen.   
 

BAYER Vliegen- en muggenspray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. 

Productkenmerken
- Geschikt voor slaapkamers
- Snelle werking
- Ook tegen motten
 
Deuren en ramen van het te behandelen vertrek sluiten. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de vier bovenhoeken spuiten. In totaal niet langer dan 1 seconde per 10 m3 inhoud van de ruimte. Minstens 50 cm afstand houden van wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden, daarna grondig luchten.


De BAYER vliegensticker bestaat uit een plastic drager met daarop de werkzame stof imidacloprid en een lokaas voor vliegen. De vliegensticker is klaar voor gebruik en hoeft alleen maar op een raam aangebracht te worden. Vliegen gaan naar het raam, aangetrokken door licht en warmte en vinden vervolgens het lokaas. Het middel werkt snel nadat het door de vliegen is gegeten. De meeste dode vliegen zullen direct onder de sticker aangetroffen worden. Het middel blijft gedurende 4 maanden werkzaam na het aanbrengen van de sticker.

Productkenmerken
- Vliegen blijven niet plakken
- Werkt minstens 4 maanden
- Reukloos

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER