Zilvervisjes

Zilvervisjes

Papiervisjes vreten behang en boeken aan. Ze kunnen hele archieven aantasten. Zilvervisjes kunnen zich te goed aan katoenen kleding in de kledingkast of in kledingwinkels, waar ze toch wel schade kunnen aanrichten. Er is echter geen bewijs dat zilvervisjes of papiervisjes ziektekiemen verspreiden of allergiën veroorzaken met hun stoffige vervellingen. Maar ze roepen wel een sterk “kakkerlakken in huis”-achtig gevoel op. 


ECOstyle Ongedierte- & Wespenspray biedt een effectieve en snelle oplossing voor allerlei plaaginsecten in en om het huis. Geschikt om pissebedden, vliegen, wespen en zilvervisjes te bestrijden.

Deze spray op basis van natuur pyrethrum bestrijdt allerhande plaaginsecten in en om huis. Met ECOstyle Ongedierte- & wespenspray wordt effectief vliegen, pissebedden, zilvervisjes en wespen) bestreden. Het heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken). Een snelle en effectieve oplossing. De spuitbus kan binnen- en buitenhuis worden gebruikt. 100% natuurlijke, werkzame stoffen. Niet schadelijk voor kinderen.   
 

De BAYER zilvervisjesval biedt de mogelijkheid zilvervisjes efficiënt en zonder actieve stof te bestrijden. Zilvervisjes zijn erg onontwikkelde dieren en reageren op koolhydraatbronnen als voedingsbron. Door de sterke lokwerking van de speciale klever op basis van koolhydraten worden de zilvervisjes gelokt en gevangen. Het resultaat is een snelle controle van de plaag zonder actieve stof in de omgeving te brengen, met maximale bescherming naar kinderen en huisdieren toe

Productkenmerken
- 100% natuurlijk
- Werkingsduur van 8 weken

BAYER Zilvervisjesspray is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden in huis. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam.

Productkenmerken
- Nawerking van 4 tot 6 weken
- Snel resultaat

Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER