Wespen

Wespen

Wespen kunnen voor grote overlast zorgen, zeker wanneer mensen overgevoelig reageren op de gifstoffen van de wesp. Echter kan een wesp ook nuttig zijn, aangezien zij ander schadelijk  ongedierte doden. De bevruchte koningin overwintert, komt in de lente tevoorschijn en begint aan de bouw van haar nest. Wespennesten kunnen op allerlei plaatsen voorkomen, zoals; spouwmuren, onder daken, in schuren etc.


ECOstyle Ongedierte- & Wespenspray biedt een effectieve en snelle oplossing voor allerlei plaaginsecten in en om het huis. Geschikt om pissebedden, vliegen, wespen en zilvervisjes te bestrijden.

Deze spray op basis van natuur pyrethrum bestrijdt allerhande plaaginsecten in en om huis. Met ECOstyle Ongedierte- & wespenspray wordt effectief vliegen, pissebedden, zilvervisjes en wespen) bestreden. Het heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken). Een snelle en effectieve oplossing. De spuitbus kan binnen- en buitenhuis worden gebruikt. 100% natuurlijke, werkzame stoffen. Niet schadelijk voor kinderen.   
 

BAYER Wespen schuimspray is een speciale schuimformulering waarmee wespennesten, die direct bereikbaar zijn, kunnen worden bestreden.

Productkenmerken
- Met handige spuitspriet
- Schuimformulering
- Speciaal voor in huis
 
Goed schudden voor gebruik. De behandeling dient ‘s avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans, dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Om te voorkomen dat wespen uitvliegen tijdens de behandeling is het belangrijk om eerst de nestingangen, die zich  meestal aan de onderzijde bevinden op te vullen met schuim. Daarna kunt u het buisje door het schuim heensteken en de binnenzijde van het nest met schuim behandelen. Vul het nest zoveel mogelijk op met schuim. Dit bevordert een goede werking. De ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

BAYER wespenpoeder N is ter bestrijding van wespen(nesten) in holle ruimtes zoals spouwmuren of onder dakpannen.

Productkenmerken
- Bestrijdt het hele nest
- Nesten in o.a. spouwmuren en onder daken

Ter bestrijding van wespen dient men een weinig poeder in de opening van het nest aan te brengen. Bij voorkeur  ‘s avonds, als de wespen zich in het nest bevinden. Bij nesten in holle ruimtes (zoals spouwmuren, onder dakpannen, etc) poeder aanbrengen in de toegang van het nest op een zodanige wijze dat de wespen in contact komen met het middel. Toepassing indien nodig meerdere malen herhalen. Gebruik het product bij voorkeur ‘s avonds als de wespen zich in het nest bevinden. Bij bestrijding van wespennest in spouw, de invliegopening vol poederen.

 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER