Slakken

Slakken

Als gevolg van vreterij (door slakken) kan sterke uitval dan wel ernstige kwaliteitsvermindering optreden. Als gevolg van slijmafscheiding kan een gewas zodanig bevuild worden, dat aan het te oogsten produkt kwaliteitsvermindering optreedt. Vreterijplekken kunnen invalspoorten vormen voor parasitaire plantenziekten.


ECOstyle Escar-Go is al vele jaren bewezen effectief tegen slakken in de tuin!
100% natuurlijk; niet schadelijk voor kinderen, huisdieren en vrienden in uw tuin als de vogel en de egel. 

ECOstyle Escar-Go is het eerste 100% natuurlijke product in korrelvorm om slakken te bestrijden. Wanneer de slakken van Escar-Go eten, zal dit onmiddellijk tot vraatstop leiden. De slak trekt zich terug in zijn schuilplaats en keert niet meer terug. 

Prettig om te weten:  Escar-Go is toegelaten in de biologische land- en tuinbouw .
     
Voordelen:
- Huisdieren mogen direct na gebruik de tuin weer in
- Spaart vogels, egels en padden; de natuurlijke vijanden van de slak
- Regenvaste korrel voor een lange werking
- Geen wachttijd voor het oogsten van groenten, kruiden of fruit
- Laat geen slijmerige slakkenresten achter
- Bestrijdt slakken direct

Strooi tijdig Escar-Go rondom de voet van de plant. Denk vooral aan uw moestuin (o.a. sla) en planten als riddersporen en hosta’s. Regenachtig weer geeft helaas meer overlast van slakken.Strooi regelmatig Escar-Go om snel de overlast op te lossen. Als alle korrels zijn opgegeten de behandeling herhalen.

Strooi Escar-Go gelijkmatig tussen de planten zodra slakken of slakkenvraat wordt waargenomen. De korrels bij voorkeur in de avonduren uitstrooien omdat slakken met name ‘s nachts actief zijn. Herhaal de behandeling als alle korrels zijn weggevreten en er nog steeds slakken worden waargenomen. Strooi, bij planten die aantrekkelijk zijn voor slakken (zoals de Hosta), Escar-Go zodra de planten beginnen uit te lopen. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen.
Let op: Strooi niet op hoopjes, maar gelijkmatig tussen de planten. Dit geeft het beste resultaat.


BAYER SmartBayt voorkomt slakkenvraat  van huisjesslakken en naaktslakken aan planten. De korrels op natuurlijke basis kunnen worden toegepast in een omgeving waar kinderen en huisdieren aanwezig zijn.Het middel is speciaal ontwikkeld ter voorkoming van slakkenvraat aan planten. 

Productkenmerken
- Stopt vraat aan planten en groenten
- Bestand tegen een regenbui
- Ook in de buurt van huisdieren
 
De korrels niet in hoopjes maar verspreid strooien rondom de belaagde planten.Strooi het middel gelijkmatig uit tussen de planten.BAYER SmartBayt kan zowel rondom sierplanten als eetbare gewassen worden toegepast. Strooi het middel uit vanaf het eerste moment dat slakken worden waargenomen of dat vraatschade waarneembaar is. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer het middel wordt ingezet als de slakken zeer bedrijvig zijn. Pas het middel daarom bij voorkeur toe in de avond onder warme vochtige omstandigheden. De behandeling herhalen als alle korrels zijn opgegeten en er nieuwe slakken worden gesignaleerd. SmartBayt slakkenkorrels op natuurlijke basis kan, mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing, gebruikt worden in een omgeving waar kinderen en huisdieren aanwezig zijn. De speciale formule van SmartBayt is bestand tegen een regenbui

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER