Witte vlieg

Witte vlieg

Kleine, wit bepoederde insecten van ongeveer 1,1 mm lang. De larven leven op de onderzijde van bladeren en zijn wit van kleur. Eieren worden afgezet op de bladonderzijde, zijn 0,25 mm lang en verkleuren van wit naar bruin tot zwart. Alleen pas uitgekomen larven zijn mobiel. Zo gauw een voedingsplaats gevonden is verliezen ze hun poten en blijven ze tot en met het popstadium op hun plaats. De larven scheiden honingdauw af, waardoor de planten kleverig worden.


ECOstyle Spruzit-R voor een effectieve bestrijding van bladluizen, tripsen en witte vliegen. Onschadelijk voor milieu, mens en (huis)dier. Handig en gemakkelijk in het gebruik. 

ECOstyle Spruzit-R is een contactmiddel en daarom is het belangrijk dat alle insecten goed geraakt worden. Zowel de boven- als onderzijde van het blad moet goed vochtig gemaakt worden over het volledige oppervlak. ECOstyle Spruzit-R is bij een juiste toepassing onschadelijk voor de belangrijke (honing)bijen.

Voordelen 100% natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen van ECOstyle:
- Effectieve bestrijding met natuurlijke ingrediënten. 
- Milieuvriendelijk.
- Met respect voor kinderen, huisdieren en de bodem.


Door de speciale samenstelling heeft BAYER Duoflor een goede werking tegen een groot aantal belagers van sier-, groente - en fruitgewassen, zoals Groene bladluis, zwarte bonenluis, trips en witte vlieg. Toepassen zodra de eerste aantasting zichtbaar wordt. Duoflor kan tot direct voor de oogst worden toegepast. Schudden voor gebruik. Zowel de boven- als de onderkant van de bladeren goed bevochtigen: sproeien totdat de vloeistof van de plant begint af te druipen. Planten niet besproeien in de volle zon: bij voorkeur ‘s avonds toepassen. Niet in geopende bloemen sproeien. De behandeling na 5-7 dagen herhalen. Soms blijven na de bespuiting dode insecten kleven aan de plant. Duoflor is een 100 % biologisch afbreekbaar middel. 

Productkenmerken
- Biologisch product
- Geschikt voor de moestuin
- Ideaal voor rozen

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER