Trips

Trips

Kleine, bruine en zwarte insekten en gele of oranje-gele larven. Als gevolg van zuigactiviteit door deze langwerpige insecten ontstaan zilverkleurige vlekjes, die soms samenvloeien. Deze kunnen later bruin worden. Door zuigen aan jonge plantendelen kunnen knoppen, bladeren en bloemen misvormd raken en verkleuren. Tussen de plekjes bevinden zich soms zwarte puntjes (uitwerpselen).


ECOstyle Spruzit-R voor een effectieve bestrijding van bladluizen, tripsen en witte vliegen. Onschadelijk voor milieu, mens en (huis)dier. Handig en gemakkelijk in het gebruik. 

ECOstyle Spruzit-R is een contactmiddel en daarom is het belangrijk dat alle insecten goed geraakt worden. Zowel de boven- als onderzijde van het blad moet goed vochtig gemaakt worden over het volledige oppervlak. ECOstyle Spruzit-R is bij een juiste toepassing onschadelijk voor de belangrijke (honing)bijen.

Voordelen 100% natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen van ECOstyle:
- Effectieve bestrijding met natuurlijke ingrediënten. 
- Milieuvriendelijk.
- Met respect voor kinderen, huisdieren en de bodem.


BAYER Pyrethrum bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. Pyrethrum vloeibaar bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts 2 dagen. 

Productkenmerken
- Op plantaardige basis
- Werkt snel
- Tot kort voor de oogst toepasbaar

Toepassen zodra aantasting wordt waargenomen. Tegen bladluizen de toepassing zo nodig na een week herhalen. Het is belangrijk het gewas goed van alle kanten te bevochtigen, in het bijzonder de onderkant van de bladeren. Bij warm, zonnig weer verdient het de voorkeur om de bespuiting  ‘s morgens vroeg uit te voeren. Bij de bespuiting ‘s avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de stress door de hoge temperaturen waardoor schade kan ontstaan.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER