Luizen

Luizen

Groen of geelgroene luizen, sommige vormen zijn roze; met lange antennen. De luizenzuigen sap uit de plant. Deze saponttrekking veroorzaakt groeiremming, misvorming en soms verkleuring. Bovendien bevuilen bladluizen het gewas met een kleverig uitscheidingsprodukt (honingdauw) waarin zich gemakkelijk roetdauwschimmels ontwikkelen. 


ECOstyle Spruzit-R voor een effectieve bestrijding van bladluizen, tripsen en witte vliegen. Onschadelijk voor milieu, mens en (huis)dier. Handig en gemakkelijk in het gebruik. 

ECOstyle Spruzit-R is een contactmiddel en daarom is het belangrijk dat alle insecten goed geraakt worden. Zowel de boven- als onderzijde van het blad moet goed vochtig gemaakt worden over het volledige oppervlak. ECOstyle Spruzit-R is bij een juiste toepassing onschadelijk voor de belangrijke (honing)bijen.

Voordelen 100% natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen van ECOstyle:
- Effectieve bestrijding met natuurlijke ingrediënten. 
- Milieuvriendelijk.
- Met respect voor kinderen, huisdieren en de bodem.

 

Door de speciale samenstelling heeft BAYER Duoflor een goede werking tegen een groot aantal belagers van sier-, groente - en fruitgewassen, zoals Groene bladluis, zwarte bonenluis, trips en witte vlieg. 

Toepassen zodra de eerste aantasting zichtbaar wordt. Duoflor kan tot direct voor de oogst worden toegepast. Schudden voor gebruik. Zowel de boven- als de onderkant van de bladeren goed bevochtigen: sproeien totdat de vloeistof van de plant begint af te druipen. Planten niet besproeien in de volle zon: bij voorkeur ‘s avonds toepassen. Niet in geopende bloemen sproeien. De behandeling na 5-7 dagen herhalen. Soms blijven na de bespuiting dode insecten kleven aan de plant. Duoflor is een 100 % biologisch afbreekbaar middel. 

Productkenmerken
- Biologisch product
- Geschikt voor de moestuin
- Ideaal voor rozen

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER