Bemesting (gazon)

Bemesting (gazon)

Om uw gras goed te laten groeien is bemesten een vereiste. ECOstyle biedt alleen 100% organische meststoffen aan, dat wil zeggen meststoffen die bestaan uit natuurlijke grondstoffen.

Bemesten
Om uw gras goed te laten groeien is bemesten een vereiste. ECOstyle biedt alleen 100% organische meststoffen aan, dat wil zeggen meststoffen die bestaan uit natuurlijke grondstoffen. In tegenstelling tot andere, niet 100% natuurlijke meststoffen, bestaat er geen enkel risico op verbranding. Met Gazon-AZ stimuleert u het bodemleven en de structuur van de grond. Deze elementen zijn een voorwaarde voor een mooie, gezonde grasmat.

ECOstyle Gazon-AZ is al vele jaren de meest verkochte organische meststof van Nederland. Gazon-AZ is verrijkt met micro-organismen en de RhizaMax®- wortelactivator. Zoals de naam al aangeeft , de groei van de wortels wordt gestimuleerd! Tot wel 9x een groter wortelbereik, waardoor de grasmat sterker en gezonder wordt. Met andere woorden uw gazon is beter bestand tegen droogte, vorst en ziekten!

Tip 1
Gemak: de eerste 4 stappen kunt u op één (voorjaars)dag uitvoeren. Voordeel: ook bij zonnig weer kunt u aan de slag, want de ECOstyle-producten kunnen gestrooid worden bij elk weertype.

 

Tip 2
Gemak: U kunt het grasmaaisel laten liggen, omdat Gazon-AZ is verrijkt met speciale composteringsbacteriën. Voordelen: het grasmaaisel wordt omgezet naar kostbare voeding voor de grasmat en u hoeft het grasmaaisel niet op te ruimen, dus minder GFT-afval.

 

Tip 3
Gebruik eventueel een strooiwagen om uw Gazon-AZ goed en gelijkmatig te verdelen over het gazon.

 

Tip 4
Wist u dat onze organische meststoffen veel minder energie kosten om te produceren en dit is weer goed voor een lagere CO2 uitstoot.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER