Onkruid (gazon)

Onkruid (gazon)

In elk gazon komt wel eens onkruid voor. Hieronder twee manieren om dit op te lossen.


ECOstyle beschikt niet over een middel dat uitsluitend het onkruid verwijderd uit het gazon en het gras volledig in tact laat. Een dergelijk natuurvriendelijk middel bestaat nog niet in de markt. ECOstyle gelooft in het verbeteren van de bodemstructuur en een juiste bemesting. Hierdoor krijgt u een mooi, dicht gazon, waardoor onkruid minder kans heeft in de grasmat. Het ECOstyle 7-Stappenplan helpt met zeven eenvoudige stappen de grasmat te verbeteren.


BAYER Gazon Net Ultra is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel dat kan worden toegepast in weiland en in het gazon. Ook in een pas ingezaaid gazon kan het worden gebruikt, met dien verstande dat het onkruid minimaal het 3de bladstadium al bereikt heeft. Gazon Net Ultra werkt prima tegen o.a. paardenbloem, boterbloem, kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik en ridderzuring.

Toepassingen:
Pas ingezaaid grasland, ter bestrijding van éénjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient plaats te vinden vanaf het 3e bladstadium van het gewas. Ook dient dit bij voorkeur plaats te vinden in het voorjaar, of gedurende de rest van het groeiseizoen op opnieuw uitgelopen planten na een maaibeurt.

Productkenmerken
- Zowel in gazons en weilanden
- Snel en effectief
- ook in pas ingezaaid grasland

Om overdosering te voorkomen; gebruik nooit meer product per m2 dan aangegeven in de tabel en verdeel dit gelijkmatig. De toepassingstabel gaat uit van een totale behandeling van het gazon en niet van een pleksgewijze toepassing. Meng de hoeveelheid Gazon Net Ultra (zie tabel op de verpakking) met 5 liter water voor 100m2.

De toepassingsperiode loopt vanaf half mei t/m september.
Voor een goed resultaat is het raadzaam om enkele dagen voor  en  na de toepassing het gazon niet te maaien.
Niet toepassen tijdens de bloei van onkruiden, omdat deze door bijen kunnen worden bevlogen.
De te gebruiken hoeveelheid Gazon-Net Ultra onder gelijkmatig roeren bij het water voegen.
Het middel dient gelijkmatig over de te behandelen oppervlakte te worden verdeeld; voorkom overdosering.
Toepassen in de namiddag of avond bij windstil weer. De spuitvloeistof kan dan niet overwaaien naar borders, heesters e.d.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER