Onkruid

Onkruid

Ongewenste plantengroei onder beplantingen. Onder houtige gewassen of bomen heeft u snel last van onkruid. Dit kunt u voorkomen door bijvoorbeeld bodembedekkers. Maar ook met een van de volgende oplossingen.

ECOstyle Ultima tegen onkruid & mos en Ultima tegen zevenblad. Voor effectieve, ecologisch verantwoorde onkruidbestrijding!

Iedereen wil graag snel en effectief van het onkruid af zijn; zonder al te veel werk. Met het nieuwe assortiment onkruidbestrijders onder de naam Ultima wordt niet alleen het onkruid bovengronds aangepakt maar ook de wortel. Binnen 3 uur is de werking van Ultima al zichtbaar!
 
De nieuwe Ultima is breed inzetbaar in de tuin. Omdat Ultima biologisch afbreekbaar is gelden er geen beperkingen voor het gebruik op het terras of op bestratingen. Bestrijdt van blad tot en met de wortel.
 
Gebruik Ultima tegen onkruid & mos:
- Onder bomen en heggen 
- Op grind of bestrating

Leverbaar als:
- Gebruiksklaar: 750 ml en 4 liter
- Concentraat: 510 ml, 1020 ml en 3 liter
 
De nieuwe onkruidbestrijding van ECOstyle onder de naam Ultima is volledig biologisch afbreekbaar.
Ultima bevat geen glyfosaat of vergelijkbare bestanddelen.
 
Mengverhouding: Ultima concentraat mengt u: 167 ml met één liter water. Dit is 2x de doseerkamer.  


BAYER Clear-up is een gebruiksklare spuitoplossing van een bladherbicide, dat door de groene plantendelen van het onkruid wordt opgenomen. Het middel bestrijdt eenjarige een- en tweezaadlobbige onkruiden. Tweejarige onkruiden en wortelonkruiden worden sterk in hun ontwikkeling geremd.

Dit middel is een niet-selectief bladherbicide. Het middel wordt door de bladeren opgenomen en naar de ondergrondse delen getransporteerd (systemische werking). Het middel heeft geen werking via de grond.

Productkenmerken
- Doodt de hele onkruidplant
- Herbeplanting mogelijk
- Ergonomische sprayer

Spuit bij voorkeur bij bewolkt weer, zodat de onkruiden niet te snel opdrogen.


BAYER Natria Flitser kunnen terras, oprit, paden en ook borders flitsend snel onkruidvrij worden gemaakt. Binnen 3 uur is al sprake van een zichtbaar resultaat. 

Productkenmerken
- Binnen 3 uur zichtbaar resultaat
- Te gebruiken op bestrating
- 100% natuurlijk actieve stoffen

Het onkruid moet geheel bespoten worden. Voorkom echter dat het middel van het onkruid afdruipt. Bij voorkeur toepassen tijdens groeizame weersomstandigheden, zoals voldoende hoge temperatuur en voldoende zon. De beste resultaten worden verkregen indien toegepast op jonge onkruiden. Flitser concentraat niet toepassen als er neerslag valt. Het middel werkt snel. Een neerslagvrije periode van 1 of 2 uur na toepassing is over het algemeen voldoende.

 

BAYER Tri-But Turbo is een onkruidmiddel met een bladsystemische werking en is werkzaam tegen hardnekkige onkruiden, zoals: brandnetels, distels, zevenblad, heermoes, bosjes en struiken.

Productkenmerken
- Zeer krachtige werking 
- Ook effectief tegen distels en heermoes 

Toepassingsadvies
Tri-But Turbo toepassen onder groeizame omstandigheden, er moet zich voldoende bladmassa hebben ontwikkeld voor toepassen.

Voorzorgsmaatregelen
Wacht minimaal 4 weken met inzaaien van gewassen op met Tri-But Turbo behandelde Percelen.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER