Kunst kerstbomen Lelystad

Wilt u dit jaar genieten van mooie kunst kerstbomen in Lelystad? Bij Tuincentrum Alméér Plant is kerst ieder jaar weer een groots spektakel, met een sfeervolle kerstshow waar u onder andere kunstkerstbomen kunt vinden. Ook voor echte kerstbomen en zeer veel decoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kerstshow is dé locatie voor uw jaarlijkse kerst inspiratie. U gaat gegarandeerd naar huis met een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van kerst decoratie en de laatste trends om uw nieuwe kunst kerstboom te versieren. Weet u nog niet zeker of een kunst kerstboom voor u de juiste keuze is? Dan helpen wij u uiteraard graag bij het maken van deze keuze.

Een kunst kerstboom kopen in Lelystad

Voor uw kerst artikelen bent u van harte welkom in ons tuincentrum, maar u kunt ook terecht op de website. In het tuincentrum kunt u uitgebreid inspiratie opdoen en op onze website vindt u een deel van ons assortiment. Wellicht helpt dit u bij het maken van de keuze. Onze kerstshow is ieder jaar een groots spektakel waar u al uw kerst inspiratie op kunt doen. Ook bent u van harte welkom op onze winter fair, waar de kerst kriebels pas echt gaan beginnen!

Bezoek onze winter fair voor al uw kerst inspiratie

Ieder jaar houden wij een winter fair waar de kerst kriebels nog eens extra worden aangewakkerd. Naast de kerstshow die wij ieder jaar met veel plezier verzorgen, is de winter fair een feestelijke gelegenheid waar u wordt ondergedompeld in de kerst sfeer. U gaat gegarandeerd naar huis met veel nieuwe ideeën om uw nieuwe kunst kerstboom te versieren. Bekijk de video hieronder voor een sfeer impressie van de winter fair.

De voordelen van een kunst kerstboom in Lelystad

Een kunst kerstboom is een uitstekende optie voor u en heeft zeker bepaalde voordelen tegenover de echte kerstboom. De kunst kerstbomen zijn tegenwoordig amper te onderscheiden van de echte bomen en daarnaast zijn er andere voordelen zoals:

  • De bomen zijn inclusief verlichting en zelfs reeds versierd verkrijgbaar
  • U heeft geen last van uitvallende naalden
  • Op lange termijn is het een duurzame keuze omdat de boom jaren mee gaat
  • De boom is in verrassende kleuren verkrijgbaar en bijvoorbeeld gedecoreerd met sneeuw

Kunst kerstbomen kunnen relatief duurder zijn in de aanschaf, maar uiteindelijk is het een voordelige optie omdat u jaarlijks gebruik kunt maken van dezelfde boom. Ook de versiering en verlichting kunnen hierbij inbegrepen zijn indien gewenst. 

Kunst kerstboom kopen in Lelystad

Komt langs bij Tuincentrum Alméér Plant voor kunst kerstbomen en meer!

U bent van harte welkom bij Tuincentrum Alméér Plant. Wij zijn 7 dagen per week geopend en gemakkelijk te bereiken vanuit Lelystad en de rest van Flevoland. Voor al uw kerst inspiratie en de laatste trends op het gebied van kerst decoratie bent u bij onze kerstshow aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en maten van de kunst kerstboom in ons assortiment, waardoor er diverse mogelijkheden zijn als u kiest voor een kunst kerstboom dit jaar. Graag tot ziens in Almere Buiten! 

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER