Kerst Almere

Alles voor de kerst nabij Almere vind je bij tuincentrum Alméér Plant in Almere, hét tuincentrum voor kerst in Flevoland en omstreken. Niet alleen hebben wij een ruim assortiment kerstartikelen, bij Alméér Plant organiseren wij ook nog eens verschillende evenementen volledig in de kerstsfeer. Bezoek een van onze kerstmarkten, onze Winterfair of volg met vrienden of vriendinnen een van onze workshops en kom helemaal in de kerstsfeer. 

Een ruim assortiment kerstartikelen 

Vanaf half november kun je ieder jaar onze uitgestalde kerstartikelen bekijken. Kerstverlichting en andere elektrische kerstversiering wordt aangesloten, zodat je precies weet hoe het er in jouw huis uit zou zien. De kerstartikelen in ons assortiment kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën: 

  • Kerstbomen;

  • Kunstkerstbomen;

  • Kersthuisjes;

  • Kerstverlichting;

  • Kerstversiering;

  • Diverse kerst sfeer en decoratie artikelen.

Vanaf 27 december begint onze kerst uitverkoop! Een groot deel van ons kerstassortiment kun je dan met wel 40% korting kopen, van kunstkerstbomen met korting tot goedkope kerstverlichting. Bespaar ook op jouw kerstinkopen voor volgend jaar en kom langs bij onze kerst sale. 

Kerstversiering inspiratie: Maak jouw huis uniek

Van je huis versiering kun je ontzettend veel plezier beleven, zeker als je op een unieke manier aan de slag gaat met kerstversiering. Wij hebben een aantal unieke manieren om kerstversiering te gebruiken voor je op een rij gezet, zodat jouw huis er echt tussenuit springt tijdens de feestdagen:

  • Gebruik kerstverlichting eens op een andere manier. Lichtsnoeren zijn ontzettend leuk in de kerstboom, maar ook als frame om een raam of langs de verwarming staat dit ontzettend leuk. Of hang kerstverlichting op een kastdeur naar beneden en maak daar je ontvangen kerstkaarten aan vast met kleine knijpers, uniek en ontzettend leuk!

  • Ga eens voor een blauwachtige kerstboom, zoals de blauwspar kerstboom, in plaats van de klassieke groene voor een echte winter wonderland uitstraling;

  • Niet helemaal uniek, maar wel vaak vergeten: De kerstkrans op de deur. De kerstkrans is het eerste wat je gasten zullen zien, dus zijn ze vanaf het eerste moment al helemaal in de kerstsfeer;

Maak je eigen kerststukje voor op tafel, zodat het volledig aansluit bij de versiering van de rest van huis.

tuincentrum-almeerplant-kerst-almere

Kerstbomen kopen in de buurt van Almere

Rond de Kerst vind je bij ons tuincentrum nabij Almere ook een uitgestalde kerstbomen showroom. Er gaat natuurlijk niets boven die heerlijke geur van dennennaalden die van een echte kerstboom afkomt, die je meteen helemaal in de kerststemming brengt. Je koopt bij ons onder andere Nordmann-sparren. Dit zijn populaire kerstbomen waarvan de naalden nauwelijks uitvallen. Daarnaast verkopen we ook kerstbomen in pot, zoals de Omorika, de Blauwspar, Koreana en Fraseri. Sommige mensen willen rond de kerst lekker onderuit gezakt zitten zonder zich druk te maken over het versieren en onderhouden van een kerstboom, daarom verkopen we ook kunstkerstbomen in verschillende kleuren en met of zonder versiering. Loop rond in ons prachtige kunstkerstbomen bos en vind jouw droom kerstboom. 

Bezoek met Kerst de Winterfair van Alméér Plant nabij Almere

Je kunt onze prachtige kerst showrooms bezoeken, maar voor een echt magische ervaring moet je echt naar onze Winterfair komen! Dit is een evenement dat wij elk jaar met veel plezier organiseren. Je vindt hier tientallen kraampjes, een modeshow en nog veel meer. Dit alles terwijl er heerlijke winterse muziek klinkt. Tijdens de Winterfair krijg je 10% korting op het hele assortiment en bij besteding van €20,- krijg je ook nog eens een hele leuke goodiebag. Inschrijven voor de Winterfair van Alméér Plant kun je online doen. Tot dan!

Koop alles voor kerst nabij Almere of in onze webshop

De mooiste artikelen voor kerst nabij Almere bestel je eenvoudig via onze webshop of kom langs bij tuincentrum Alméér Plant voor ons volledige assortiment kerstartikelen. Wandel door ons kerstbomenbos, waar je de mooiste kerstboom kunt kiezen, en bekijk onze kersthuisjes uitgestald in een groot kerstdorp. Tuincentrum Alméér Plant in Almere is hét tuincentrum voor kerstartikelen nabij Almere.

Kerst viert u bij Alméér Plant in de buurt van Almere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tuincentrum Alméér Plant
Jac. P Thijsseweg 4
1331 AG Almere-Buiten
036-5365007
Info@almeerplant.nl

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER