Wicker

Wicker is een gevlochten, uit kunststof vervaardigde vezel, wat erg lijkt op Rotan. Doordat wicker uit kunststof bestaat, is het goed bestand tegen weersomstandigheden. Vaak wordt wicker om een aluminium frame heen gevlochten. Er bestaan 3 soorten wicker. Meubelen vervaardigt uit ronde wicker zijn vaak iets prijziger omdat deze wicker-soort moeilijker te vlechten is en omdat dit een stuk sterker is. Het soort wicker bepaalt de 'look' en 'feel' van een meubel. Verder is wicker ook te krijgen in verschillende kleuren.

Rond wicker

Half rond wicker

Plat wicker

Wicker en textilene cleaner

Gebruik een wicker cleaner om vlekken en groene aanslag weg te poetsen. Schud voor het gebruik van de cleaner deze goed om. Spuit vervolgens het wicker in en laat 30 seconden intrekken. Neem hierna het wicker af met een zachte (schuur)spons. Spoel na het reinigen uw meubel goed af met water.

Tuinmeubelcover

Dek je tuinmeubel af met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn gemaakt om je tuinmeubel te beschermen tegen water en vuil. Door de ademende stof wordt condensvorming en schimmelvorming tegengegaan, waardoor je meubel langer mooi blijft! Daarbij verkleurd je tuinmeubel ook minder snel.

 

Bekijk hier ons assortiment hoezen.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER