Kerst 

Kerst viert u met de leukste kerstdecoratie verkrijgbaar bij Tuincentrum Alméérplant. Wij hebben alles om van uw kerst een onvergetelijk feest te maken. Te beginnen bij de kerstboom die met kerst niet mag ontbreken in de woonkamer. Bij Tuincentrum Alméérplant verkopen we zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen, maar ook voor kerstverlichting en kersthuisjes bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig kerstinkopen doen bij Tuincentrum Alméérplant. 

Almeerplant is hét tuincentrum van Almere, Flevoland, het Gooi en omstreken op het gebied van kerst. Wij bieden ieder jaar een breed assortiment kerstartikelen aan!

Sfeervolle kerstshow

Top assortiment

Een top-assortiment met alles voor de winter en de kerst. Kerstbomen, kunstkerstbomen, kersthuisjes, kerstverlichting, kerstdecoratie, kerstsfeerartikelen en nog veel meer!  Ieder jaar bouwt Alméérplant een prachtige kerstshow waar veel aandacht wordt gegeven aan de decoratie. Voor kerstbomen zoals gezaagde nordmannen of bomen in pot: omerika, blauwspar, koreana of fraseri kunt u terecht in onze goed uitgestalde showroom. Ook hebben wij een zeer uitgebreid kunstkerstbomen assortiment. Van mini-bomen tot 4 meter bomen. Van een traditionele tot een natuurlijke uitstraling. Verlicht of onverlicht. En dat allemaal verzameld in een prachtig kunstkerstbomenbos! Ook de kersthuisjes hebben we groots in het assortiment (o.a. Lemax). Diverse kersthuisjes, figuurtjes, boompjes, tafereeltjes en bovendien gepresenteerd in een spectaculair kerstdorp op een spectaculaire winterberg. Die wilt u toch ook zien? Volop kerstverlichting en een groot assortiment om uw huis weer helemaal in de juiste sfeer te krijgen. Slang-, micro-, cluster-, multi-, LED- verlichting en nog veel meer. 

Goedkoop & beleving

Alméérplant staat niet alleen voor de kwaliteit van haar producten, wij zijn ook nog eens zeer scherp geprijsd. Klanten prijzen ons alom dat wij kwalitatief hoogwaardige producten voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij hebben kundig personeel waar u voor vragen altijd terecht kan. Niet alleen zijn wij een goedkoop tuincentrum, bij ons kunt u ook de hele dagdelen vertoeven in ons schitterende tuincentrum. Voor de snelle boodschap of het inwinnen van advies kunt u ook bij tuincentrum Alméérplant terecht. Kom langs in ons tuincentrum in Almere voor ons complete assortiment kerstartikelen. Wij geven u graag advies.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER