Glas & spraystone 

Veel tuintafels hebben een glasplaat en het onderhoud hiervan zal voor de meeste vanzelfsprekend zijn, maar wat is dan spraystone? Bij spraystone gaat het om een gespoten laagje steen dat over een ander materiaal heen gaat. Dit laagje zorgt niet alleen voor een luxere uitstraling van je tuinmeubel, maar beschermd het glas ook gelijk. Door de stenen look dat spraystone biedt is het een perfect alternatief voor granieten of natuurstenen tafels. 

Verzorging

Zowel glas als spraystone hebben in tegenstelling tot andere materialen weinig onderhoud nodig. Je kan beide in eerste instantie schoonmaken universal cleaners om ze netjes te houden. Vervolgens kun je in het geval van spraystone verder gaan met een speciale protector. Deze protector zorgt voor een soort barrière om vuil af te stoten en vlekken te voorkomen. Hierdoor blijft het vuil op het meubel liggen, waardoor het bij de volgende schoonmaakbeurt makkelijk wordt. Benieuwd naar ons assortiment onderhoudsartikelen? klik dan hier.

Tuinmeubelcover

Dek je tuinmeubel af met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn gemaakt om je tuinmeubel te beschermen tegen water en vuil. Door de ademende stof wordt condensvorming en schimmelvorming tegengegaan, waardoor je meubel langer mooi blijft! Daarbij verkleurd je tuinmeubel ook minder snel.

 

Bekijk hier ons assortiment hoezen.

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER