Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kruipend zenegroen, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is blauw en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn bruin en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Ben je op zoek naar Ajuga reptans 'Braunherz'? De Ajuga reptans 'Braunherz' is ook wel bekend als Kruipend zenegroen. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 15 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Ajuga reptans 'Braunherz'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Kruipend zenegroen Wetenschappelijke naam: Ajuga reptans 'Braunherz' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Ajuga Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Bruin Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER