Planten Flevoland

Ben je op zoek naar planten voor in de tuin of voor in huis nabij Flevoland? Dan ben je bij Tuincentrum Alméér Plant aan het juiste adres. In ons brede assortiment planten vind je zeker wat jezoekt. 

Het ruime assortiment tuinplanten van Tuincentrum Alméér Plant nabij Flevoland

Als je nieuwe tuinplanten wilt kopen, moet je zeker eens langskomen bij ons tuincentrum in de buurt van Flevoland. Onze afdeling tuinplanten is namelijk zeer uitgebreid. Je koopt bij ons bijvoorbeeld diverse soorten vaste planten. Deze planten leggen de basis voor jouw tuin en komen elk jaar weer terug. Je combineert éénjarige perkplantjes met deze planten. Het is dus belangrijk dat je je goed laat informeren over de verschillende soorten vaste planten. Zo maak je een weloverwogen keuze. Zorg er altijd voor dat de hoeveelheid bloeiende planten in evenwicht is met de hoeveelheid groen in jouw tuin. Een voorbeeld van een populaire bloeiende vaste plant is de hortensia. Naast vaste planten en éénjarige planten koop je bij ons tuincentrum in Flevoland:

Elke plant vervult zo zijn eigen rol in de tuin en ze bloeien natuurlijk niet allemaal tegelijk. In oktober t/m november is het tijd om voorjaarsbollen te planten en in april t/m mei plant je zomerbollen. Zo heb je in het voorjaar én in de zomer een prachtig gekleurde bloemenzee in de tuin en kom je al helemaal in de stemming voor de warmere tijd van het jaar. Door een boom, heester of conifeer te planten creëer je hoogteverschil en schaduw. Dit maakt de uistraling van jouw tuin boeiender. Je koopt bij ons grote bomen, maar ook kleinere boompjes. Bolboompjes zijn erg populair. Met een mooie gekleurde heester of een conifeer die je in allerlei vormen kunt snoeien, maak je echt iets bijzonders van jouw tuin! Rozen en klimplanten zorgen ook voor een bijzonder effect. Laat deze planten langs een muur, hek of schuur omhoog klimmen. Als laatste zul je op onze afdeling tuinplanten kuipplanten en kruiden vinden. Kuipplanten zijn tropische planten die in de winter tegen de vorst beschermd moeten worden. Het verbouwen van kruiden geeft natuurlijk veel verdoening. Wat is er lekkerder dan kruiden uit eigen tuin? Bekijk ook eens onze prachtige graszoden, voor een mooi gazon!

tuinplanten-kamerplanten-tuincentrum-almeerplant-almere

De mooiste kamerplanten in de omgeving van Flevoland koop je bij Alméér Plant

Kamerplanten vervullen een erg belangrijke rol in jouw woonkamer. Ze zuiveren de lucht namelijk, voegen zuurstof toe en houden het vochtgehalte op peil. Bij Alméér Plant koop je stijlvolle kamerplanten in alle soorten en maten. Je koopt bij ons bijvoorbeeld prachtige orchideeën en palmen. Maak de juiste combinatie groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten voor het mooiste effect. Ben je op zoek naar kamerplanten die maar weinig verzorging nodig hebben? Bekijk dan eens onze diverse cactussen en vetplanten. Deze planten slaan water op in hun bladeren, waardoor je ze maar één keer per week water hoeft te geven. Zet deze plantjes in een groepje bij elkaar voor een leuk effect! Je vindt bij Tuincentrum Alméér Plant in de buurt van Flevoland ook een uitgebreide afdeling potterie. Combineer jouw kamerplant met een mooie pot, schaal of mand. Oppotten is gratis. Je kunt ook een mooi arrangement laten samenstellen door één van onze medewerkers. 

Alles voor de verzorging van uw planten koop je bij Tuincentrum Alméér Plant in de buurt van Flevoland

Planten blijven niet vanzelf mooi. Zowel tuinplanten als kamerplanten hebben veel verzorging nodig. Hoe meer tijd je in jouw plantjes steekt, hoe mooier ze er bij zullen staan. Tuincentrum Alméér Plant nabij Flevoland helpt je een handje! Je koopt bij ons bijvoorbeeld bioloigsche bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap en diverse meststoffen en met de tuintips op onze website wordt tuinieren een eitje! Bekijk ook eens onze plantengids. Hier vind je allerlei handige informatie over de planten uit ons assortiment. 

Kom snel eens langs bij Tuincentrum Alméér Plant en je gaat gegarandeerd weg met een paar prachtige planten!

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER