Koopzondag Huizen

Welkom op de koopzondag van Tuincentrum Alméér Plant nabij Huizen! Wat is er lekkerder dan op een luie zondag ons tuincentrum te bezoeken? Wij hebben een breed assortiment voor huis, tuin en dier.

Bezoek de koopzondag van Tuincentrum Alméér Plant nabij Huizen

Elke zondag is koopzondag bij ons tuincentrum nabij Huizen. Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een paar mooie tuin- of kamerplanten? Alméér Plant is dé plantenspecialist in de omgeving. Naast planten koop je bij ons:

Je kunt onze koopzondag gebruiken om ons uitgebreide assortiment eens rustig te bekijken. In de zomer is het bijvoorbeeld leuk om onze afdeling barbecues te bezoeken. Wij verkopen houtskool barbecues, gas barbecues en elektrische barbecues van Weber. Daarnaast koop je bij ons ook allerlei accessoires van Weber. In de winter kun je langskomen in ons kerstparadijs voor al jouw kerstinkopen. Wij verkopen dan prachtige kerstbomen, kersthuisjes, kerstversiering en kerstverlichting. Wij organiseren ook allerlei leuke workshops

koopzondag-tuincentrum-almeerplant-almere

Planten kopen in de buurt van Huizen op zondag

Je kunt onze koopzondag nabij Huizen ook besteden aan het kopen van planten. Wij zijn dé plantenspecialist in de omgeving en bieden je een zeer breed assortiment tuin- en kamerplanten. Qua tuinplanten vind je bij ons diverse soorten vaste planten, zoals bijvoorbeeld de populaire hortensia. Houd er rekening mee dat vaste planten bij een goede verzorging ieder jaar weer terugkomen. Kies dus voor een mooie combinatie. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag! Bomen, heesters en coniferen maken jouw tuin wat spannender door het hoogteverschil en de schaduw die zij creëren. Combineer je vaste planten ieder jaar opnieuw met kleurrijke éénjarige perkplantjes die je koopt tijdens de koopzondag van Alméér Plant in de buurt van Huizen. Naast tuinplanten koop je bij ons ook prachtige kamerplanten. Bekijk onze bloeiende kamerplanten, groeien kamerplanten en onze cactussen & vetplanten voor een leuk effect! Wij stellen graag een leuk assortiment voor je samen met een mooie pot of schaal.

Ook in onze dierenwinkel nabij Huizen is het koopzondag

Wist je dat ons tuincentrum nabij Huizen ook een dierenwinkel heeft? Kom eens langs tijdens onze koopzondag of op een andere dag. Bij ons koop je de beste merken dierbenodigdheden voor je hond, kat, knaagdier, vogel, pluimvee of paard. We verkopen bijvoorbeeld topkwaliteit dierenvoeding & snacks, leuke speeltjes, zachte manden, stevige hokken en andere accessoires.

Ben je al enthousiast geworden over ons brede assortiment? Kom dan snel eens langs op onze koopzondag!

Bezoek onze winkel

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER