Kerstbomen Amsterdam

De mooiste kerstbomen kopen nabij Amsterdam doe je bij Tuincentrum Alméér Plant. Rond de kerstdagen doen onze medewerkers altijd erg hun best om ons tuincentrum om te toveren tot een waar kerstparadijs. Je koopt bij ons dan topkwaliteit kerstbomen en originele kerstversiering. Een bezoekje aan ons tuincentrum brengt je direct in de kerststemming en je kunt inspiratie opdoen voor jouw kerstversiering. We hebben een prachtige showroom vol echte kerstbomen en een kunstkerstbomen bos. Daarnaast vind je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kerstdecoraties. Deze kerst ziet jouw huis er prachtig uit!

Verschillende kerstboom soorten op een rij

Neem een kijkje in het mooiste kerstbomenbos in de omgeving van Amsterdam. De heerlijke dennengeur van onze echte kerstbomen komt je bij binnenkomst in ons tuincentrum al tegemoet. Wij hebben een aantal populaire kerstbomen uit ons assortiment voor je op een rij gezet:

  • Wij verkopen onder andere de populaire Nordmann sparren, waarvan de naalden nauwelijks uitvallen. Deze kerstbomen hebben donkergroene naalden en een prachtige druppelvorm. Nordmann kerstbomen zijn door hun prachtige uitstraling wel iets duurder dan andere kerstbomen soorten;

  • Een andere populaire kerstboom is de blauwspar kerstboom. Deze boom heeft blauwzilveren naalden en heeft daardoor een hele andere uitstraling dan de Nordmann. Ga ook voor uniek met deze blauwachtige kerstboom;

  • Zoek je een goede kerstboom nabij Amsterdam voor een mooie prijs? Dan is de fijnspar wat voor jou! Deze kerstboom is mooi groen en goedkoper dan de Nordmann, maar verliest wel meer naalden;

  • Heb je liever een minder brede kerstboom? Kies dan de zilverspar kerstboom! Deze slanke boom past prachtig in smallere ruimtes en verspreidt bij aanraking de klassieke kerstboom geur!

Heb je liever een kerstboom op kluit of op stam? Kerstbomen op kluit verkopen wij ook in pot, zoals de Omorika, Blauwspar, Koreana en Fraser. Kerstbomen in pot blijven langer mooi en verliezen minder naalden, ideaal dus! Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte kerstboom voor jou, kom dus vooral langs om onze kerstbomen te bewonderen nabij Amsterdam.

Bezoek ook onze Winterfair nabij Amsterdam

Het leukste moment om onze kerstbomen nabij Amsterdam te komen bekijken, is toch wel tijdens de Winterfair van Alméér Plant. Wij organiseren dit evenement ieder jaar met veel plezier. Beleef een magische ervaring wanneer je langs tientallen kraampjes loopt met de leukste kerstartikelen, terwijl je naar winterse muziek luistert. Er vindt ook altijd een modeshow plaats en nog vele andere activiteiten. Geef je online op via onze website, tijdens de Winterfair krijg je namelijk 10% korting op het gehele assortiment en bij besteding van €20,- krijg je ook nog eens een leuke goodiebag. De Winterfair vindt altijd plaats in de maand november. Kijk je ogen uit en bouw een prachtig kerstdorp van onze huisjes, kraampjes en poppetjes! Houd onze website rond de kerstdagen ook in de gaten voor de leukste workshops voor jong en oud. Kom bijvoorbeeld zelf kersttafereeltjes maken met het hele gezin. Tuincentrum Alméér Plant is hét tuincentrum voor kerstartikelen en kerstbomen nabij Amsterdam!

kerstbomen-kopen-tuincentrum-almeerplant-almere

Online kerstbomen kopen of in ons tuincentrum nabij Amsterdam

Bij tuincentrum Alméér Plant vind je dus ontzettend veel verschillende kerstbomen nabij Amsterdam. Sommige mensen gaan echter liever voor een kunstkerstboom. De voordelen van een kunstkerstboom zijn dat het weinig onderhoud kost, dat je volgend jaar niet opnieuw een kerstboom hoeft te kopen en dat je hem in verschillende kleuren en zelfs met kerstversiering en kerstverlichting en al kunt kopen. Je bestelt onze kunstkerstbomen nu ook online. Wil je graag advies bij het kiezen van een boom? Kom dan langs bij tuincentrum Alméér Plant, onze medewerkers vertellen je graag alles over onze kerstbomen nabij Amsterdam!

Tuincentrum Alméér Plant
Jac. P Thijsseweg 4
1331 AG Almere-Buiten
036-5365007
Info@almeerplant.nl
 
Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER