Wij zijn gesloten, wat nu?

Helaas, wij zijn gesloten vanwege de lockdown

Iedereen heeft het waarschijnlijk al meegekregen, het kabinet heeft besloten tot een harde lockdown. Wat betekent dit voor ons tuincentrum? Hoe kunnen wij onze klanten het beste bedienen en informeren. Met dit bericht willen wij hier in ieder geval een begin mee maken. Ook proberen wij tijdens de lockdown via onze social media kanalen zoveel mogelijk positiviteit te verspreiden in deze moeilijke tijd, wij zullen jullie constant updaten over de stand van zaken en wat wij als personeel doen nu de winkel dicht is.

Blijft Almeerplant volledig dicht tijdens de lockdown?

Onze winkel moet helaas dicht t/m 19 januari, dit is voor ons vervelend maar ook voor iedereen die ons tuincentrum graag had bezocht in de tussentijd. Er zijn andere tuincentra die sommige zogenoemde "essentiële" producten aan de voor- of achterkant van hun bedrijf verkopen. Tot nu toe doen wij dit nog niet, wij zijn alles nog aan het afwegen of wij dit in de toekomst ook gaan doen. Maar zover wij nu kunnen beoordelen zullen wij volledig gesloten blijven tijdens de lockdown.

Maar jullie kunnen toch ook online artikelen verkopen?

Helaas gaan wij dit ook tijdens de lockdown niet doen. Ons bedrijf is erop ingericht om onze producten offline (dus in de winkel) te verkopen. De overstap naar online verkoop is helaas te groot, hierdoor kunnen wij niet de gewenste kwaliteit en service verlenen die klanten van ons gewend zijn. Ook hierbij sluiten we niet uit dat we dit in de toekomst wel gaan doen, maar voor nu is het helaas nee.

Wat gaan jullie doen met de levende en verse handel?

Alle producten die wij niet konden bewaren hebben wij zoveel mogelijk weggegeven aan liefdadigheidsorganisaties. Denk hierbij aan: verzorgingshuizen, ziekenhuizen en de voedselbank etc. Ons doel is om zo min mogelijk van deze producten weg te gooien. Wij maken er dan liever anderen blij mee. Zeker omdat wij maar al te goed weten dat er mensen zijn die het veel zwaarder hebben in deze tijd dan wij als bedrijf.

Ik heb een vraag hoe kan ik jullie nu bereiken?

Voor alle vragen zijn wij nog steeds telefonisch bereikbaar op 036-5365007. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen dan kan je ook je vraag stellen per email: info@almeerplant.nl

 

Wij bedanken iedereen voor de hartverwarmende reacties die we hebben gehad en hopen jullie weer snel te zien! Hou vol mensen!

Openingstijden
Openingstijden

Bekijk onze huidige openingstijden

HIER