WINTERFAIR 2018

WINTERFAIR 2018

 

 

Winterfair 2018, woensdag 7 november (van 17.30 uur tot 21.30 uur)

 

Winterfair 2018 is het evenement van de wintermaanden in Almere, bij tuincentrum Almeerplant. Vanaf heden kunt u zich GRATIS inschrijven via onze website of in de winkel, waar u kunt kiezen uit een aantal starttijden (17.30u, 18.00u, 18.30u, 19.00u, 19.30u, 20.00u  en 20.30u). De Winterfair is een geweldige ervaring voor iedereen (familie, gezinnen, vrienden en vriendinnen, jong en oud, man of vrouw) dat jaarlijks door Almeerplant wordt georganiseerd. Er staan vele tientallen kraampjes, er is muziek, diverse workshops en nog veel meer. 

 

Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstdrankje, waarna u van de Winterfair kunt gaan genieten. Er zijn diverse (ambachtelijke) kraampjes waar u diverse producten kunt bekijken, ruiken, proeven, proberen en shoppen (leuke cadeau's voor uw sint- en kerstinkopen). U kunt hier alles vinden op het gebied van: (kerst-)accessoires, lifestyle, interieur, eten, drinken, hobby materialen, (kerst-)dorp huisjes, (kunst)kerstbomen, sfeerartikelen en nog veel meer! Er zijn optredens en er is sfeervolle (live)muziek. Verder kunt u creatief bezig zijn bij de diverse workshops, verspreid door onze winkel. Aanschuiven is mogelijk, maar door je op te geven (binnenkort mogelijk) kan je alvast een plekje reserveren. Door de hele winkel heen vindt u diverse proeverijen (hapjes en drankjes). 

 

Wij zien u graag 7 november verschijnen op onze feestelijke Winterfair.

 

Schrijf u nu GRATIS in.

 

* De foto's zijn van de Winterfair 2016/17. De precieze invulling van de Winterfair 2018 kan afwijken van de aangegeven tekst en afbeeldingen.

 

 

 

 

 

Datum:
Mijn klantenkaart