Barbecue workshop

Barbecue workshop

BARBECUEËN BIJ ALMEERPLANT

Lijkt het u ook leuk om te barbecueën bij Almeerplant? Wilt u ook alles leren over barbecueën? Of wilt u er gewoon een middagje op uit. Wat de reden ook is, het is altijd een goed idee om een barbecue workshop bij Almeerplant te volgen. De workshops vinden veelal plaats in de warme maanden (mei, juni en juli). Lijkt het u leuk om mee te barbecueën, geef je dan snel op. 49,95 voor maar liefst 4 uur barbecueën!

HOE GEEF IK ME OP?

Opgeven kan makkelijk door hier te klikken, daar kunt u ook de datum kiezen. Vervolgens geeft u bij aantal aan, met hoeveel personen u wilt komen. Doorloop daarna de stappen in uw scherm. U krijgt als u de stappen gevolgd heeft, een bevestigingsmail met uw aanmelding.

Als het volgens bovenstaande stappen niet lukt, kunt u ook contact met ons opnemen en helpen wij u verder, hier kunt u ook terecht voor overige vragen.

GROEPSARRANGEMENTEN

Wilt u met een hele groep komen? Dan kunt u mailen met onze barbecue afdeling en kijken we wat tot de mogelijk heden behoort. Michel@almeerplant.nl

 

 

Meer activiteiten en workshops

Almeerplant heeft een groot aanbod aan activiteiten en workshops. Om u in te schrijven voor deze workshop kunt u hier klikken.

Alle overige activiteiten vindt u hier.

Data: , , , , , , , , , , , , en